Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Núñez sa postavil za Vajdovú: Zaplatila príliš vysokú cenu, je načase s tým skončiť!

Núñez sa postavil za Vajdovú! Zobraziť galériu (4)
Núñez sa postavil za Vajdovú!

BRATISLAVA - Petra Vajdová (34) sa po náročnom období môže konečne tešiť aj z nejakých dobrých správ. Nie je žiadnym tajomstvom, že po škandáloch kvôli alkoholu skončila na liečení, ktoré predčasne ukončila, spoznala tam svoju lásku Martina a na svet mu priviedla synčeka Martinka. Aktuálne sa herečka snaží opäť dostať život do zabehaných koľají. Jedným z tých, ktorí sa za Ňu postavili a dali jej šancu, je režisér Peter Núñez (49).

Nám sa už pred niekoľkými dňami podarilo Petru prichytiť v SND, kde začína opäť zarezávať. A to ani zďaleka nie je všetko. Peter Núñez  herečke ponúkol džob v rovno dvoch projektoch. Jedným je relácia Zem spieva, tým druhým pripravovaný film V lete ti poviem, ako sa mám. A nielen to - aktuálne sa za ňu postavil tak, ako nikto doteraz, informáciu o jeho postoji priniesol denník Nový čas

Galéria: Petra Vajdová začína opäť zarezávať
Jeho slová sú pomerne ostré a zrejme adresované priamo do umeleckej branže. „Nech hodí kameňom každý, kto je nevinný. Petra už zaplatila snáď až vysokú cenu za to, čo spravila, a je načase sa k nej správať normálne,” vyjadril sa pre spomínaný denník na tému, či sa nebojí, že si ju ľudia budú spájať s excesmi z minulosti. Aj to je dôvodom, prečo režisér otvorene hovorí o tom, že s Petrou do budúcnosti počíta. 

Petra Vajdová má konečne dôvod na úsmev. Jej kariéra sa opäť rozbieha.
Zobraziť galériu (4)
Petra Vajdová má konečne dôvod na úsmev. Jej kariéra sa opäť rozbieha.  (Zdroj: RTVS)

Režisér si myslí, že Petra už za svoju minulosť zaplatila viac než dosť.
Zobraziť galériu (4)
Režisér si myslí, že Petra už za svoju minulosť zaplatila viac než dosť.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Vo filme V lete ti poviem, ako sa mám, má už Petra miestečko pripravené. „Petra tam už má svoju pozíciu sľúbenú. Ak to vyjde, budem sa tešiť,” dodal Núñez. A čo na to Vajdová? Tá sa v Dámskom klube pri jeho mene takmer rozplynula. „Neuveriteľne očistil moje meno a my sme mu s mojou rodinou nesmierne vďačný,” netajila sa svojimi emóciami počas nakrúcania. Snáď teda všetko dobe dopadne a Petre sa konečne nadobro podarí oprostiť sa od hriechov minulosti. 

Viac o téme: Petra VajdováPeter Núñez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu