Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Markizácka hviezdička sa opäť predviedla: Holý zadok, korzet a horúce bozky so ženou!

Markizácka hviezdička sa opäť predviedla! Zobraziť galériu (4)
Markizácka hviezdička sa opäť predviedla! (Zdroj: Youtube/Rora)

BRATISLAVA - Vyzerá to tak, že niekto zo svojej chvíľkovej slávy dokáže vyťažiť najviac, ako sa dá... A neštíti sa pri tom použiť ani všetky svoje ženské zbrane. Reč je o Romane Košťálovej (24) z poslednej série Farmy, ktorá opäť poriadne šokovala. Svojou bisexualitou sa síce nikdy netajila, ale toto... Fúú!

Krátko po tom, čo sa šou skončila a titul víťaza si odniesol Gabriel Sedláček, sa brunetka rozhodla nezaháľať a zo svojho pôsobenia na Farme vyťažiť maximum. Založila si kanál na Youtube a hneď prvé video spôsobilo poriadny rozruch. Romana si nedala servítku pred ústa, svojim niekdajším kolegom otvorene naložila, čo sa do nich zmestilo, a okrem toho prezradila niekoľko pikantností zo svojho súkromného života. 

Galéria: Romana Košťálová

Romana Koštálová sa vo videu predviedla v sexi spodnej bielizni.
Zobraziť galériu (4)
Romana Koštálová sa vo videu predviedla v sexi spodnej bielizni.  (Zdroj: Youtube/Rora)

Fanúšikom porozprávala o skúsenostiach s análnym sexom či trojkou, netají sa ani svojou bisexuálnou orientáciou. Tú koniec-koncov spomenula aj počas svojho pôsobenia na Farme. No a aktuálne predviedla, ako to asi vyzerá v praxi. Na jej stránke pribudlo video na tému "Ako zbaliť muža". Jedna zo scénok ukazovala, ako to vyzerá, keď sa váš priateľ nedokáže odtrhnúť od hracej konzoly. 

Romana sa teda najprv pozornosť svojho vyvoleného snažila upútať v pyžamku a keď nezabralo, nahodila sexi spodnú bielizeň v podobe korzetu, podväzkov a tango nohavičiek, v ktorých mala takmer holý zadok. No a keď nepomohlo ani to, do obývačky pritiahla kamarátku, s ktorou sa začala náruživo bozkávať.

Jej frajerom z videa síce nepohla ani táto scénka, v realite však asi neexistuje žiadny chlap, ktorý by na niečo podobné nijako nezareagoval. A ako to skončilo: Romana si kamarátku odviedla do spálne a to, čo by v skutočnosti nasledovalo, zrejme vysvetľovať netreba...

Romana najskôr ukázala takmer nahý zadok a potom...
Zobraziť galériu (4)
Romana najskôr ukázala takmer nahý zadok a potom...  (Zdroj: Youtube/Rora)

Nasledovala horúca bozkávačka s kamarátkou.
Zobraziť galériu (4)
Nasledovala horúca bozkávačka s kamarátkou.  (Zdroj: Youtube/Rora)

Viac o téme: Romana Košťálová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu