Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Obľúbený moderátor zo známeho rádia končí: Dostal kšeft v CNN!

V rádiu končí, mieri do CNN! Zobraziť galériu (4)
V rádiu končí, mieri do CNN!

PRAHA – Po pätnástich rokoch končí v éteri rádia. Libor Bouček (39) o svojom odchode z Evropy 2 informoval aj svojich fanúšikov. Neodchádza však len tak z rozmaru preto, že by už mal tejto práce dosť, no dostal nový kšeft. Bývalý manžel Marianny Ďurianovej totiž mieri do CNN!

Libor Bouček nastúpil do českého rádia Evropa 2, keď mal pár rokov po dvadsiatke. „Na začiatku som bol dvadsaťštyriročné ucho a odchádzam ako tridsaťdeväťročný mladíček,“ napísal moderátor na sociálnu sieť. Po 15 rokoch tak opúšťa vysielanie v éteri a už má aj novú prácu. Práve tá bola dôvodom, prečo sa rozhodol skoncovať s prihováraním sa ľuďom z rádia.

„Bola to jazda. Absolútne slobodná a bezstarostná práca, na ktorej konci boli tí najlepší poslucháči. Bol to nespočetné množstvo silných okamihov, smiechu, trochu sĺz, poriadny objem emócií. Chvíľu sme boli jednotkou na trhu, ale som presvedčený, že skoro stále jednotka sŕdc. Aspoň tak vnímam tie tisícky ohlasov,“ spomína na svoju kariéru v rádiu Libor.

Libor Bouček po 15 rokoch končí v rádiu Evropa 2.
Zobraziť galériu (4)
Libor Bouček po 15 rokoch končí v rádiu Evropa 2.  (Zdroj: Instagram L.B.)

Napriek tomu, že ho už verejnosť nebude môcť počúvať na frekvenciách Evropy 2, bude ho môcť vídať. A to v programe CNN Prima News. Na starosť dostane ranný blok. „Som presvedčený, že Libor Bouček bude významnou posilou tímu CNN Prima News. Jeho nadšenie pre kvalitné spravodajstvo v kombinácii s obrovskou televíznou skúsenosťou ma presvedčilo, že je ideálnym kandidátom,“ vyjadril sa generálny riaditeľ skupiny Prima Marek Singer pre český Blesk.

„Prijať ponuku vytvárať ranné vysielanie CNN Prima News a prevádzať ním je pravdepodobne najväčšia výzva mojej kariéry. Chcem zúročiť svoju takmer dvadsaťročnú prax ako v rádiách, tak aj v najrôznejších televíznych programoch,“ povedal Bouček, ktorý samozrejme nezabudol dnes už svojim bývalým kolegom poďakovať a ako sám tvrdí, teraz sa zaradí aj on medzi poslucháčov rádia.

Libor Bouček má bohaté moderátorské skúsenosti. Využije ich v rannom bloku CNN Prima News.
Zobraziť galériu (4)
Libor Bouček má bohaté moderátorské skúsenosti. Využije ich v rannom bloku CNN Prima News.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Libor Bouček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu