Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Aktuálna FOTO herca Janka Kronera (63): Takto ho zmenili roky a choroba!

Ján Kroner približne pred tromi rokmi Zobraziť galériu (6)
Ján Kroner približne pred tromi rokmi (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Je to už niekoľko rokov, čo sa herec Ján Kroner (63) vytratil z televíznej a divadelnej scény a stiahol do úzadia, aby sa popasoval s chorobou, ktorá ho sužuje. Trápenie i vek sa mu, žiaľ, podpísali na tvári.

Herec a zabávač sa vďaka mnohým úspešným úlohám vo filmoch či seriáloch, ale aj v divadle, stal na Slovensku doslova legendou. Žiaľ, pred zhruba desiatimi rokmi sa uňho objavili depresie a psychické problémy.

Tie boli tak vážne, že herca museli dokonca niekoľkokrát hospitalizovať a s hraním si musel dať pauzu. Kroner sa liečil v psychiatrických zariadeniach v Pezinku či v Kežmarku, avšak jeho zdravotný stav sa príliš nezlepšoval.

Takto vyzeral Ján Kroner ešte v roku 2014, kedy sa rozvádzal s manželkou, herečkou Lenkou Košickou.
Zobraziť galériu (6)
Takto vyzeral Ján Kroner ešte v roku 2014, kedy sa rozvádzal s manželkou, herečkou Lenkou Košickou.

V roku 2016 sa Janko objavil v jojkárskej relácii Inkognito ako tajný hosť a zdalo sa, že by to mohla byť predzvesť toho, že sa hercovi podarilo problémy nadobro zažehnať. Bohužiaľ, nestalo sa tak. Približne o dva roky neskôr našiel Kroner útočisko v jednom z bratislavských domovov sociálnych služieb. Topkám sa ho v tom čase podarilo zastihnúť v nákupnom centre, kam sa vybral so svojím synom Jakubom. Už vtedy pôsobil herec trošku zostarnutým dojmom.


Ľudia v šoku! Obľúbený herec Ján Kroner prichytený v nákupnom centre: Takto teraz vyzerá


Po niekoľkých mesiacoch sa Kroner nasťahoval do bytu v centre hlavného mesta, ktorý patrí práve jeho synovi. Ani touto zmenou však jeho zdravotné problémy neskončili a herec bol krátko nato opäť hospitalizovaný. Odvtedy akoby sa po sympaťákovi zem zľahla. Šťastie však mala jedna z jeho fanúšičiek, ktorej sa nedávno podarilo na herca natrafiť. Neváhala a požiadala ho o spoločnú fotografiu. Tou sa následne pochválila na sociálnej sieti.

Takto zmenili roky a choroba herca Janka Kronera.
Zobraziť galériu (6)
Takto zmenili roky a choroba herca Janka Kronera.  (Zdroj: Instagram mikaciks)

Na tvári Janka Kronera síce pribudli vrásky a líca či brada mu trochu povädli, no herec si stále zachováva svoje výrazné črty a úprimný pohľad, ktoré mnohí Slováci spoznávajú z divadelných dosiek či televízie.

Viac o téme: Ján Kroner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu