Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Čitateľ Ľuboš stretol Janka Kronera v Bratislave: Spoločné FOTO… Pozrite, ako aktuálne herec vyzerá!

Janko Kroner žije od roku 2011 v ústraní. Zobraziť galériu (2)
Janko Kroner žije od roku 2011 v ústraní. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - V roku 2011 vyradili depresie Janka Kronera (64) z jeho bežného pracovného života. Odvtedy sa na televíznych obrazovkách objavil len zopárkrát. Fanúšikov však ani po rokoch nestratil. Do redakcie sa nám ozval čitateľ Ľuboš, ktorý ho vo štvrtok stretol v jednej z reštaurácií v Bratislave. A poprosil ho o spoločné foto. Pozrite, ako aktuálne herec vyzerá!

Janko Kroner je aj napriek ťažkému životnému osudu stále obľúbeným hercom mnohých Slovákov. Tí by si priali, aby sa talentovaný umelec opäť vrátil na televízne obrazovky. Jednému z nich sa herca podarilo stretnúť aspoň v uliciach Bratislavy a s týmto vzácnym úlovkom sa podelil s našou redakciou. 

„Vo štvrtok 6. 8. 2020 som navštívil jednu z bratislavských reštaurácií, kde som stretol známu slovenskú legendu, herca Janka Kronera. Keďže patrí medzi mojich najobľúbenejších hercov, požiadal som ho o spoločnú fotografiu. Ochotne vstal od stola a nechal sa so mnou odfotiť,“ podelil sa o moment čitateľ Ľuboš. 

Už na prvý pohľad vidno, že choroba sa podpísala na hercovom výzore. „Poprial som mu všetko dobré a spýtal sa ho, či sa môžem spoločnou fotkou pochváliť na internete. Odpoveď znela šokujúco - áno,“ opísal nám chvíle s Jankom Kronerom Ľuboš, ktorý hovorí za celú fanúšikovskú obec: „Chcel by som vás poprosiť o článok, v ktorom bude vidno, že pri tomto vynikajúcom hercovi stojíme a prajeme mu uzdravenie, radi ho uvidíme v divadle, či na televíznych obrazovkách.“

My tiež veríme, že umelca opäť budeme mať možnosť vidieť pri svojom remesle. Dobrým znamením je minimálne fakt, že sa opäť objavuje v spoločnosti. Posielame veľa síl!

Čitateľ Ľuboš sa s Jankom Kronerom vyfotil vo štvrtok v jednej z bratislavských reštaurácií.
Zobraziť galériu (2)
Čitateľ Ľuboš sa s Jankom Kronerom vyfotil vo štvrtok v jednej z bratislavských reštaurácií.  (Zdroj: Tip čitateľa)

Viac o téme: Ján Kroner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu