Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Zdravotný stav Janka Kronera (63) sa nezlepšuje: Prevoz do novej nemocnice... FOTO z vychádzky!

Herec Ján Kroner je od konca januára v novej nemocnici. Zobraziť galériu (6)
Herec Ján Kroner je od konca januára v novej nemocnici. (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

VEĽKÉ ZÁLUŽIE - Už dlhých 10 rokov bojuje obľúbený slovenský herec Janko Kroner (63) s depresiami. Kvôli zdravotným problémom bol viackrát hospitalizovaný v psychiatrických zariadeniach. Ako sa nám podarilo zistiť, koncom januára ho previezli do novej nemocnice. Máme FOTO z vychádzky!

Hoci tisícky fanúšikov dúfajú v hercov návrat, jeho zdravotný stav sa evidentne nezlepšuje. Už takmer 10 rokov bojuje obľúbený slovenský herec Janko Kroner s depresiami. Tie ho koncom roka 2010 vyradili z pracovného života a pripútali na nemocničné lôžko. Umelec sa v uplynulých rokoch liečil v psychiatrických zariadeniach v Pezinku či v Kežmarku.

Naposledy to bolo na severe našej krajiny, kde sa jednej jeho fanúšičke podarilo s hercom odfotiť. No aj odtiaľ už odišiel... Ako sa nám podarilo zistiť, aktuálne sa nachádza už v inom zariadení vzdialenom približne hodinu od Bratislavy. „Janko Kroner je od konca januára hospitalizovaný v psychiatrickej nemocnici vo Veľkom Záluží,“ dozvedeli sme sa z jeho okolia. 

Váženého umelca sme v uplynulých dňoch napokon v okolí zariadenia aj stretli, ako sa prechádza. Chodí opatrne, pomaly. Ako sa nám podarilo zistiť, hospitalizovaný je na uzavretom oddelení gerontopsychiatrie. Nemocnica sa nachádza vo veľkom areáli s rozľahlým parkom v pokojnej oblasti obce. Fotky nájdete v galérii nižšie.

Galéria: Janko Kroner vo Veľkom Záluží

Pred štyrmi rokmi sa herec objavil v jojkárskej relácii Inkognito ako tajný hosť a mnohí verili, že to je predzvesť toho, že sa hercovi podarilo problémy zažehnať. Približne o dva roky neskôr našiel Kroner útočisko v jednom z bratislavských domovov sociálnych služieb a v tom čase sa nám ho podarilo zastihnúť v nákupnom centre, kde bol so svojím synom Jakubom. 

Po niekoľkých mesiacoch sa umelec nasťahoval do synovho bytu v centre Bratislavy. No jeho zdravotný stav sa opäť zhoršil a Janko musel byť hospitalizovaný. Hercovi prajeme hlavne veľa zdravia!

Viac o téme: Ján Kroner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu