Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slovenský hudobník skončil počas Vianoc v nemocnici: Závažná diagnóza... Namiesto štedrovečernej večere prišlo TOTO!

Slovenský hudobník skončil na Vianoce v nemocnici Zobraziť galériu (4)
Slovenský hudobník skončil na Vianoce v nemocnici (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Zemiakový šalát, kapor či sladké dobroty. Že si bez takýchto pochúťok Vianoce nedokážete ani predstaviť? Známy slovenský raper Majself na výber nemal. Počas najkrajších sviatkov v roku totiž skončil v nemocnici.

Na svoje zrejme najsmutnejšie sviatky si sympatický hudobník zaspomínal, keď sme ho stretli na benefičnom galavečere Úsmev ako dar, ktorý spolu s ďalšími desiatkami umelcov podporil aj on. Pri rozhovore o Vianociach nám však priznal, že pred šiestimi rokmi také príjemné neboli. Hospitalizovali ho totiž so závažnými zdravotnými problémami. 

Slovenský hudobník skončil na Vianoce v nemocnici: Závážna diagnóza...namiesto štedrovečernej večere prišlo TOTO!

Do rúk lekárov ho priviedla pankreatitída. „Dlho to vyzeralo, že sa na Vianoce nedostanem domov, aj tá hospitalizácia bola taká neočakávaná, takže to bolo také horšie obdobie. Ale na Vianoce ma nakoniec pustili domov, takže sme mali takú rodinnú oslavu, aj keď neboli žiadne darčeky. Mal som vtedy ale skvelú vianočnú večeru, rozmixovanú ryžu, to si budem pamätať dlho,” povedal dnes už s úsmevom a dodal, že vtedy ešte netušil, že pred polnocou nastanú ďalšie problémy.

Ak vás zaujíma, k čomu došlo, ako Majselfova rodina prežíva Vianoce či jeho najkomickejší zážitok zo Silvestra, pozrite si náš rozhovor vyššie.

Viac o téme: MajselfMichal Švehla
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu