Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Speváčka LeRa zažila počas Silvestra obrovský strach: Streľba zo samopalu!

LeRa zažila chvíle strachu! Zobraziť galériu (5)
LeRa zažila chvíle strachu! (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Akosi sme si už zvykli, že k oslavám príchodu nového roka patria delobuchy, ohňostroje či petardy. Čoraz častejšie sa stáva pravidlom, že práve počas silvestrovských osláv sú mnohí v práci, a to sa týka najmä umelcov, hercov či moderátorov. Rovnako aj speváčka Lenka LeRa Rakar zažila hneď niekoľko pracovných Silvestrov. No je jeden, ktorý strávila s kamarátmi a do smrti naň nezabudne...

Kam príde, tam z nej srší pozitívna energia. Speváčka LeRa ju takmer každý rok rozdáva počas osláv Silvestra svojmu publiku. Je však jeden rok, ktorý bol pre ňu výnimkou. „Silvester sa mi spája prevažne s prácou a myslím si, že za 20 rokov môjho života som jeden jediný Silvester trávila s partiou kamarátov doma,” prezrádza LeRa.

Obrovský strach speváčky LeRy na Silvestra: Streľba!
Podľa jej slov to však bol veľmi divný večer. „Z vedľajšieho domu alebo pozemku sa začala ozývať streľba zo samopalu. A neboli to žiadne delobuchy, naozaj reálne to bol samopal,” šokuje dôvodom. Ďalej však túto tému rozoberať veľmi nechcela, aby náhodou neprezradila aj to, čo má ostať utajené.

Mnohí by si možno mysleli, že ide o delobuchy, no sympatická herečka mala naozaj strach. „Nebolo mi všetko jedno,” priznáva. Usmievavá plavovláska nemá delobuchy vo všeobecnosti rada, a to najmä kvôli zvieratkám. Preto si v tomto ohľade želá len jedno: „Bola by som rada, ak by sme vedeli zapíjať nový rok v tichosti väčšej a bez týchto humbukov.”

Speváčka LeRa zažila Silvester strachu. Na vedľajšom pozemku niekto strieľal zo samopalu.
Zobraziť galériu (5)
Speváčka LeRa zažila Silvester strachu. Na vedľajšom pozemku niekto strieľal zo samopalu.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Lenka LeRa Rakar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu