Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tragický Štedrý deň profesora Traubnera: Boj o život... Amputovali mi nohu!

Pavel Traubner skončil na Štedrý deň v rukách lekárov. Zobraziť galériu (5)
Pavel Traubner skončil na Štedrý deň v rukách lekárov.

BRATISLAVA - Štedrý deň je sviatok, kedy sa rodina teší z prítomnosti ostatných členov, no sú aj ľudia, ktorí ho strávia v nemocnici. To je aj prípad známeho neurológa, profesora Pavla Traubnera (78). Ten totiž skončil počas Vianoc v rukách lekárov, ktorí bojovali o jeho život. Napokon sa to podarilo, no prišiel o nohu, ktorú mu museli amputovať.

Takýto Štedrý deň by nechcel zažiť nikto z nás. Našťastie, i napriek tomu, že profesor Traubner skončil v nemocnici a lekári bojovali o jeho život, napokon všetko dobre dopadlo. A to dokonca aj odhliadnuc od toho, že musel podstúpiť amputáciu. Radšej obetovať kúsok seba pre záchranu svojho života.

Profesor Traubner mal s pravou nohou problémy už dlhšie a v spoločnosti sa objavoval s podporou paličky.
Zobraziť galériu (5)
Profesor Traubner mal s pravou nohou problémy už dlhšie a v spoločnosti sa objavoval s podporou paličky.

To, že prišiel Pavel Traubner o nohu, dal svojim priateľom a priaznivcom vedieť on sám. So šokujúcou správou sa podelil na sociálnej sieti. „Vzácni priatelia, 24. 12. sa stala v mojom živote obrovská tragédia. Aby mi zachránili život, museli mi amputovať pravú dolnú končatinu nad kolenom, radikálne to zmenilo nás život,” ozrejmil známy neurológ, ktorého bolo v spoločnosti vídať mnohokrát o paličke.

Operáciu dokonca podstúpil aj napriek tomu, že už mu pomaly, ale isto ťahá na osemdesiatku a niekto by si povedal načo? Aj na to má sympatický profesionál jednoduchú odpoveď. „Rozhodol som sa nevzdať boja vzhľadom na svoju vzácnu manželku a 3 nádherné vnúčatá a vrátiť sa do normálneho života. Prosím, držte mi k tomu palce,” vysvetlil Traubner, ktorý nezabúda ani na ostatných. „A do roku 2020 prajem, aby sa už nikomu nič podobného nestalo, všetci ste boli dlho zdraví,” uzavrel svoj status. 

Pavel Traubner oznámil svojim priateľom, že podstúpil amputáciu nohy.
Zobraziť galériu (5)
Pavel Traubner oznámil svojim priateľom, že podstúpil amputáciu nohy.  (Zdroj: Facebook P.T.)

Viac o téme: Pavel Traubner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu