Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Maroš Kramár terčom útoku: Pustil sa do neho politik... Zvažuje žalobu?!

Maroš Kramár terčom politického útoku. Zobraziť galériu (4)
Maroš Kramár terčom politického útoku.

BRATISLAVA - Do ostrieľaného herca Maroša Kramára (60) sa na internete poriadne pustil Ivan Hopta (61), predseda ľavicovej strany ÚSVIT. V minulosti, ešte pred revolúciou, bol Kramár výraznou postavou boja proti vtedajšiemu režimu. Mnohí sa vtedy báli čo i len otvoriť ústa, no on našiel odvahu a prehovoril. Politik si však teraz berie do úst jeho meno a obviňuje ho z prevracania kabátov. Herec sa už informoval, či sa s tým dá niečo robiť.

Herec Maroš Kramár sa mnohým ľuďom spája s predrevolučným období, kedy na zjazde SZM na plné ústa prehovoril o tom, na čo mnohí báli čo i len pomyslieť. Ivan Hopta zverejnil nedávno na Facebooku status, ktorého hlavným aktérom je práve spomínaný herec. A nenechal na ňom nitku suchú.

Na adresu Maroša Kramára sa vyjadril politik Ivan Hopta, no nie veľmi pozitívne.
Zobraziť galériu (4)
Na adresu Maroša Kramára sa vyjadril politik Ivan Hopta, no nie veľmi pozitívne.  (Zdroj: Facebook M.K.)

„Herec Maroš Kramár, hlavná postava opozičného „protikorupčného pochodu“, dnes hovorí o zlých komunistoch, eštebákoch, o strachu za socializmu, o strachu hovoriť nahlas, čo si kto myslí, o korupcii a o tom, že dnešná doba je podobná tej minulej,” začína svoj slovný atak Hopta.

Naváža sa do Kramára za jeho názor, že je potrebné urobiť revolúciu, pričom má tieto slová adresovať najmä mladým ľuďom. Avšak tým, ktorí si ho údajne nemôžu z obdobia revolúcie pamätať, lebo za sebou v tom čase ťahali káčera alebo neboli ešte na svete.

„Pchal sa komunistom niekam, aby sa mal dobre, bol obsadzovaný a, samozrejme, výborne zarábal. Ukazuje, že je mimoriadne schopný mať sa dobre za každého režimu. Hovorí o falošnom divadle. Áno, je to presné a – presne o ňom,” rozhorčuje sa nad správaním Kramára politik.

Tieto informácie zo sociálnej siete sa dostali aj k samotnému hercovi, ktorý nezaháľa a o pomoc a názor požiadal svojich priateľov na Facebooku. „Mohol by mi niekto poradiť, či toto nie je trestný čin??? Nejaký mne neznámy podvodník Ivan Hopta o mne šíri klamstvá beztrestne,” pýta sa Maroš. Vyzerá to teda tak, že herec zvažuje právne kroky. 

„Je to človek, ktorý ubližuje štátu, celému národu, všetkým. Píše nezmysly, klamstvá šíri. A tvári sa, že je politik. Ja ho teda nepoznám osobne, ale ak je politik... Na tej stránke šíri klamstvá aj o pani prezidentke,” vyjadril sa pre topky.sk na adresu Ivana Hoptu a inkriminovaného príspevku Maroš Kramár.

Keďže sa informoval o tom, či nejde o trestný čin, zaujímalo nás, či zvažuje podniknúť aj právne kroky. „Ak budem mať viac času, tak podniknem. Ak je politik, mal by byť dvakrát tak trestaný, dvakrát silnejšie, keď šíri takéto klamstvá,” povedal pre náš portál herec. 

Predseda strany Úsvit Ivan Hopta, sa pustil do herca Maroša Kramára za jeho údajne prezliekanie kabátov.
Zobraziť galériu (4)
Predseda strany Úsvit Ivan Hopta, sa pustil do herca Maroša Kramára za jeho údajne prezliekanie kabátov.  (Zdroj: Facebook I.H.)

Viac o téme: Maroš Kramár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu