Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Kramárov syn šesť rokov po Chlapi neplačú: Dnes má 17... Aha, už je z neho muž!

Timur Kramár si pred šiestimi rokmi zahral v markizáckom seriálu Chlapi neplačú syna Tomáša Maštalíra. Zobraziť galériu (6)
Timur Kramár si pred šiestimi rokmi zahral v markizáckom seriálu Chlapi neplačú syna Tomáša Maštalíra. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Herec Maroš Kramár má 3 deti - dcéru Tamaru a synov Marka a Timura. Druhý zo spomínaných zahviezdil v úspešnom markizáckom seriáli Chlapi neplačú ako malý Sebi. Zahral si syna Tomáša Maštalíra. Od natáčania však ubehlo už dlhých 6 rokov a z mladého herca rastie dospelý muž!

Maroš Kramár sa so svojimi deťmi objavil v týchto dňoch na premiére nového slovenského filmu s názvom Kto je ďalší? No najmä jeho starší syn pútal v kine pozornosť. Timur totiž pred časom hviezdil v obľúbenom markizáckom seriáli Chlapi neplačú.

Hoci sa to zdá, akoby to bolo len včera, v skutočnosti od natáčania ubehlo už dlhých 6 rokov a... Z Kramárovho syna rastie dospelý muž. Dnes má totiž ten malý chlapček z obrazoviek 17 rokov a svojho otca prerástol takmer o hlavu. 

„Chodím na bilingválne gymnázium. Zaujíma ma skôr veda, fyzika, matematika, technológie, elektronika,“ prezradil pre Nový čas stredoškolák. O herectvo sa vraj už nezaujíma a hoci mal našliapnuté na sľubnú kariéru, prestalo ho to skrátka baviť. 

Maroš Kramár sa v kine objavil aj so svojimi deťmi - starší syn Timur má dnes už 17 rokov.
Zobraziť galériu (6)
Maroš Kramár sa v kine objavil aj so svojimi deťmi - starší syn Timur má dnes už 17 rokov.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Maroš KramárTimur Kramár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu