Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Kramár verejne dourážal prezidentku Čaputovú: Dlho živá nebude... Je to opica zo ZOO!

Maroš Kramár neúmyselne pred kamerami dourážal našu prezidentku Zuzanu Čaputovú. Zobraziť galériu (7)
Maroš Kramár neúmyselne pred kamerami dourážal našu prezidentku Zuzanu Čaputovú. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - V pondelok televízia Joj odvysiela 300. časť obľúbenej zábavnej šou Inkognito. A do úlohy tajného hosťa sa tvorcom podarilo zlákať naozaj váženého hosťa - samotnú prezidentku Slovenskej republiky Zuzanu Čaputovú (46). To, samozrejme, známi hádači netušili... A tak ju herec Maroš Kramár (60) nechtiac dourážal pred celou krajinou.

Klasickú otázku pri hádaní tajného hosťa, či ide o ženu alebo muža, v úvode vystriedala trochu nevšednejšia – Je to živá bytosť? Keď moderátor Vlado Voštinár zhodnotil, že veľmi živá bytosť, Maros Kramár zahlásil niečo, čím nechtiac našu prezidentku urazil pred celou krajinou.

„Podľa potlesku už dlho nebude...“ zahlásil herec, pri čom sa zháčili aj jeho spoluhádači. Svoju poznámku však hneď vysvetlil: „Nemôžeš byť, keď si ešte mladý, až tak slávny,“ dodal. Jeho séria nevhodných otázok a konštatovaní však týmto zďaleka neskončila.

Známi hádači sa viackrát zhrozili z otázok svojho kolegu Maroša Kramára.
Zobraziť galériu (7)
Známi hádači sa viackrát zhrozili z otázok svojho kolegu Maroša Kramára.  (Zdroj: TV JOJ)

Nevediac, kto na stoličke tajného hosťa sedí, radil svojmu kolegovi: „Opýtaj sa ho, či si s ňou tykám,“ zahlásil Kramár. No stropom všetkého bola jeho posledná poznámka, ktorá rozrušila aj jeho hádajúcich kolegov. Radili mu nech už prestane a nech nehovorí ani slovo. 

Zahlásil totiž: „Počúvaj, nebude to nejaká opica zo zoologickej záhrady?“ Táto otázka poriadne pobavila všetkých divákov v štúdiu, ale aj samotnú prezidentku, ktorá dokázala, že sa dokáže baviť aj na vlastný účet. A ako zareagoval Kramár, keď zistil, koho svojimi slovami dourážal? 

Prezidentka Slovenskej republiky Zuzana Čaputová si z nemiestnych poznámok Maroša Kramára ťažkú hlavu nerobila a na záver šou sa s ním aj vyfotila.
Zobraziť galériu (7)
Prezidentka Slovenskej republiky Zuzana Čaputová si z nemiestnych poznámok Maroša Kramára ťažkú hlavu nerobila a na záver šou sa s ním aj vyfotila.  (Zdroj: TV JOJ)

Keď zistil, že to je prezidentka, začal sa kajať a veľmi sa ospravedlňoval,“ dozvedeli sme sa od zdroja zo zákulisia šou. „Je nám nesmiernou cťou, že sme v relácii Inkognito mohli privítať vzácneho hosťa, akým je prezidentka SR Zuzana Čaputová. Veríme, že sa pani prezidentka u nás cítila príjemne,“ vyjadrila sa PR manažérka televízie Joj Katarína Gajdošíková.

Viac o téme: Maroš KramárInkognitoZuzana Čaputová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu