Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sexi TWiiNS na žúre: Tehotná Daniela skrývala bruško v čiernom a Veronika... Pomýlila si si topánky?

Veronika Nízlová prišla na párty s dvomi rozdielnymi topánkami a Daniela Nízlová schovávala svoje tehotenské bruško pod čiernou tunikou. Zobraziť galériu (9)
Veronika Nízlová prišla na párty s dvomi rozdielnymi topánkami a Daniela Nízlová schovávala svoje tehotenské bruško pod čiernou tunikou. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Veronika (33) a Daniela (33) Nízlové z dua TWiiNS sa v uplynulých dňoch ukázali v spoločnosti. A ako už býva zvykom, boli neprehliadnuteľné. O Dadke sa v týchto dňoch hovorí, že je tehotná, svoje krivky však zahalila do čiernej voľnej tuniky, takže nič nebolo vidieť. Jej sestra zas pútala pozornosť rozdielnymi topánkami.

Uprostred týždňa sa v jednom z luxusných hotelov v centre Bratislavy konala párty pri príležitosti predstavenia nového drinku. Akciu si nenechalo ujsť mnoho známych tvárí, medzi nimi aj dvojičky z úspešného dua TWiiNS - Veronika a Daniela Nízlové. 


Sexi TWiiNSka je tehotná: Futbalistovi Lobotkovi čoskoro porodí dieťa!


O Dadke sa v týchto dňoch prevalila informácia, že je údajne tehotná. Kráska ani jej partner, futbalista Stanislav Lobotka, radostnú novinku nepotvrdili, no doposiaľ ani nevyvrátili. No a špekulácie najnovšie podporuje aj tmavovláskin outfit, ktorý si do spoločnosti zvolila. 

Ak by totiž speváčka mala rastúce tehotenské bruško, starostlivo ho zahalila do čiernej a navyše oblasť drieku zakryla voľnou tunikou. Žiadne zaoblené krivky tak nebolo možné vidieť.

Daniela Nízlová je podľa najnovších informácií tehotná. Svoje krivky však starostlivo zahalila do čiernej voľnej tuniky.
Zobraziť galériu (9)
Daniela Nízlová je podľa najnovších informácií tehotná. Svoje krivky však starostlivo zahalila do čiernej voľnej tuniky.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Jej sestra Veronika si naopak dala na seba rifle s vysokým pásom a k tomu krátky crop top, ktorý odhalil jej bruško starostlivo vypracované v posilňovni. Pozornosť mnohých určite upútali aj jej nohy, ktoré zdobili dve rozdielné topánky - jedna mala oranžovú a druhá čiernu farbu. Nešlo však o omyl, ale o módny zámer. 

Veronika Nízlová sa v spoločnosti objavila s odhaleným bruškom.
Zobraziť galériu (9)
Veronika Nízlová sa v spoločnosti objavila s odhaleným bruškom.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Pohľady mnohých pútali aj nohy Veroniky Nízlovej. Obula si totiž topánky rôznych farieb.
Zobraziť galériu (9)
Pohľady mnohých pútali aj nohy Veroniky Nízlovej. Obula si totiž topánky rôznych farieb.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: TWiiNSDaniela NízlováVeronika Nízlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu