Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Známa Slovenka sedem týždňov po nehode: Vinila z nej priateľa a teraz... Rozchod!

Ivanna Bagová je opäť slobodná. Zobraziť galériu (6)
Ivanna Bagová je opäť slobodná. (Zdroj: Vlado Benko)

BRATISLAVA - Nie je to tak dávno, čo sa víťazke prvej série The Voice Ivanne Bagovej (26) stala nehoda. Za volantom vtedy sedel jej priateľ a manažér Marek a k úrazu prišla nielen speváčka, ale aj jej mama. Sympatická blondínka skončila na nemocničnom lôžku a doteraz nie je celkom fit. Sedem týždňov od nehody priznala aj rozchod!

Začiatkom júla mala sympatická speváčka Ivanna Bagová hrozivú autonehodu. Blondínka skončila v nemocnici, zranená bola aj jej mama a vozidlo bolo riadne poznačené. Za volantom vtedy sedel Ivannin priateľ Marek, ktorého označila za psychopata a ich vzťah tak dostal poriadnu ranu.

Slovenská speváčka je sedem týždňov po nehode opäť sama: Priznala rozchod!
„Ďakujem Bohu za to, že pri takej autonehode mám len zlomenú ruku. Keď sme čakali 8 hodín na hraniciach a frajer je psychopat a potrebuje sa liečiť, hlavne, že sme zostali živí,“ vyjadrila sa vtedy víťazka prvej série The Voice na sociálnej sieti.

My sme Ivannku stretli na DOD v Markíze a zaujímalo nás, či už je po nehode celkom fit. „Ešte nie som, preto som dnes mala tú koženú bundu, kvôli tomu, že mám ešte stále rozrezanú ruku. Aj keď bolo strašne teplo a som si myslela, že sa udusím, tak treba to vydržať,” vysvetlila nám tesne po vystúpení, prečo aj v horúčavách mala na sebe bundu.


Desivá nehoda slovenskej speváčky: Po operácii hádže vinu na frajera... Je to psychopat!


Keďže za celú nehodu vinila práve svojho priateľa Mareka, bolo otázkou času, či túto krízu ustoja alebo sa ich cesty rozdelia. Ako nám povedala v rozhovore, momentálne je opäť sama. „My sme ukončili už náš vzťah,” povedala stručne. Aktuálne je blondínka sama, vzťah nehľadá a venuje sa najmä svojej práci a kariére.

Ivanna Bagová a Marek svoj vzťah po nehode ukončili.
Zobraziť galériu (6)
Ivanna Bagová a Marek svoj vzťah po nehode ukončili.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Ivanna Bagová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu