Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vážne zdravotné problémy Mira Žbirku: Vystúpenie na markizáckom DOD musel náhle zrušiť!

Mekyho Žbirku trápia zdravotné problémy. Zobraziť galériu (5)
Mekyho Žbirku trápia zdravotné problémy. (Zdroj: Facebook M.Ž.)

BRATISLAVA - Už zajtra televízia Markíza opäť otvorí dvere pre svojich divákov a tí si tak budú môcť pozrieť štúdiá a stretnúť sa aj so svojimi obľúbencami z obrazoviek. Medzi vystupujúcimi mala byť aj slovenská hudobná legenda Meky Žbirka (66), no svoju účasť náhle zrušil. Môžu za to zdravotné problémy.

Obľúbený slovenský spevák Meky Žbirka mal v sobotu 17. augusta vystúpiť na Dni otvorených dverí v televízii Markíza. „Vôbec prvý raz privítame českú spevácku megahviezdu Luciu Bílú, po mnohých rokoch sa predstavia aj Meky Žbirka či skupina Desmod a chýbať samozrejme nemôže ani naša najväčšia pódiová stálica Dara Rolins,” vyjadril sa riaditeľ PR a marketingu TV Markíza Michal Borec.

Meky Žbirka sa mal v sobotu ukázať na DOD v Markíze. Účasť však musel zrušiť.
Zobraziť galériu (5)
Meky Žbirka sa mal v sobotu ukázať na DOD v Markíze. Účasť však musel zrušiť.  (Zdroj: TASR/Andrej Galica)

Napokon však z vystúpenia Mira Žbirku v sobotu nič nebude. Svoju účasť musel zrušiť pre zdravotné problémy, čo pre Topky.sk potvrdil aj Michal Borec: „Miroslav Žbirka na našom Dni otvorených dverí, žiaľ, nevystúpi z dôvodu choroby. Veľmi nás to mrzí, maestrovi želáme skoré uzdravenie.”

Smutnú správu oznámil svojim fanúšikom aj samotný spevák, ktorý sa na vystúpenie úprimne tešil, no zdravie nepustí. „Priatelia, tešil som sa, že sa s vami v sobotu stretnem na DOD v Markíze, ale musím sa dať do poriadku. Kurýrujem sa a vidíme sa nabudúce - čoskoro,” napísal spevák na sociálnej sieti k záberu antibiotík, ktorými sa lieči. Ide o lieky, ktoré sa používajú aj na liečbu zápalu pľúc – Meky Žbirka už jeden prekonal v roku 2017, a tak nie je vylúčené, že sa mu opäť vrátil.

Meky Žbirka bol nútený zrušiť vystúpenie v Markíze. Berie antibiotiká.
Zobraziť galériu (5)
Meky Žbirka bol nútený zrušiť vystúpenie v Markíze. Berie antibiotiká.  (Zdroj: Instagram M.Z.)

Viac o téme: Meky Žbirka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu