Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dcéra zosnulého Pomejeho (†54): Z dedičstva nedostane NIČ!

Súd rozhodol o dedičstve Jiřího Pomejeho. Zobraziť galériu (6)
Súd rozhodol o dedičstve Jiřího Pomejeho.

PRAHA - Pre rodinu Jiřího Pomejeho (†54) bolo tragédiou, keď koncom februára tohto roku podľahol rakovine, ktorá ho sužovala už po niekoľkýkrát. Ďalšie rany však prišli po jeho smrti. Herec a filmový producent totiž po sebe zanechal dedičstvo v podobe dlhov.

Tie po jeho smrti padli na hlavu práve jeho päťročnej dcéry Aničky. A nešlo o zanedbateľnú čiastku. Herec a producent si počas počas života narobil dlhy vo výške až 13 miliónov korún. Veľká časť dlhu vznikla práve kvôli najznámejšiemu Pomejeho filmu Anjelská tvár, v ktorom si aj sám zahral po boku Michaely Kuklovej a Filipa Blažeka.

Pomeje so vzniknutými dlhmi zápasil roky, no vyrovnať ich nestihol. Koncom minulého roka totiž prišla pre herca zdrvujúca správa, že rakovina, s ktorou bojoval už v minulosti, sa vrátila a tentokrát napadla jeho kosti. Nasledovala hospitalizácia v nemocnici a zlomený herec nakoniec našiel chuť s chorobou bojovať, a to hlavne kvôli svojej dcére Aničke. To sa mu však už nepodarilo a 26. februára jej, žiaľ, podľahol.


Smutná správa z Česka: Jiří Pomeje (†54) prehral boj so zákernou rakovinou!


Jiří Pomeje
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Pomejeho manželka Andrea, ktorá v rámci dedičského konania malú dcérku zastupuje, preto okamžite začala spolu s právnikmi riešiť, ako sa nechceného dedičstva zbaviť. Navyše, podľa zákona nesmela počas konania ani vycestovať za hranice. Andrea preto zrušila všetky cesty a musela sa vzdať i dovolenky v Thajsku, kam chodieva už pravidelne. Teraz si však môže vydýchnuť. Situácia ohľadom dedičstva je totiž konečne uzavretá.

Dcéra zosnulého Pomejeho (†54):
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram A.P.)

„Všetko je vybavené. Vzdala som sa dedičstva. Tie dlhy boli tak rapídne vysoké, že sa s tým počítalo," potvrdila pre portál extra.cz. Súd jej žiadosti vyhovel všetko išlo do likvidácie. Andrea, a hlavne jej dcérka Anička, tak síce nedostanú nič, ale môžu ísť ďalej s čistým štítom.

Viac o téme: DedičstvoJiří PomejeAndrea Pomeje
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu