Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hviezda českých rozprávok bojuje s rakovinou: Oznámila to na instagrame!

Michaela Kuklová Zobraziť galériu (5)
Michaela Kuklová (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Prežíva náročné chvíle! Michaela Kuklová je Slovákom známa najmä vďaka rozprávkam O princeznej Jasněnke a lietajúcom šustrovi, či Z pekla šťastie. Fanúšikov na instagrame bežne zásobuje fotkami, pod ktorými nechýbajú komplimenty a lichôtky. Právom. 51-ročná herečka je totiž krásna a vyzerá fantasticky. Najnovším príspevkom však každého zarmútila...

Sympatická herečka Michaela Kuklová totiž takouto formou priznala, že bojuje s rakovinou. „Skôr, než sa tichou poštou roznesú špekulácie a katastrofické scenáre, keď jedinou vecou, ktorá má trápi je klamstvo, ktorého sa ďalej nechcem dopúšťať, rada by som vám zverila, že mi bol diagnostikovaný karcinom prsníka,” napísala na instagrame a dodala, že už aj absolvovala operáciu a výsledky sú priaznivé. 

„V blízkej dobe sa doliečim. Pracujem, cítim sa zdravá, v plnej sile, psychicky úplne pokojná, v súlade s chorobou a nepochybujem, že budem v poriadku,” dodala tmavovláska. Zároveň poďakovala lekárom, zdravotným sestrám a priateľovi, synovi, rodine a kamarátkam. 

„Nepotrebujem súcit, ani ľútosť. Nič hrozné sa mi nedeje, len som jednou z mnohých,” pripísala Kuklová, ktorá pridala fotku, na ktorej sa usmieva. Rozprávkovej Jasněnke vyjadrujú fanúšikovia slová podpory a prajú jej skoré uzdravenie. My sa tiež pripájame. 

Galéria: Michaela Kuklová účinkovala v obľúbených rozprávkach
Michaela Kuklová bojuje s rakovinou.
Zobraziť galériu (5)
Michaela Kuklová bojuje s rakovinou.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Michaela Kuklová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu