Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Dovolenka slovenskej herečky ako zo zlého sna: Sfetovaná v cudzej krajine!

Vlastina Kounická Svátková musela na dovolenke vyhľadať lekára. Zobraziť galériu (5)
Vlastina Kounická Svátková musela na dovolenke vyhľadať lekára. (Zdroj: Instagram V.S.)

BELEK - Dovolenka Vlastiny Kounickej Svátkovej (37) nezačala vôbec dobre. Slovenská herečka musela v Tureckom Beleku kvôli zdravotným problémom navštíviť miestneho lekára a ten ju veru nešetril. Okrem antibiotík jej naordinoval aj zaujímavejšiu medicínu.

Vlastina si ešte pred pár dňami užívala atmosféru filmového festivalu v Karlových Varoch. Odtiaľ sa hneď spolu s manželom a deťmi presunula na vysnívanú dovolenku v tureckom rezorte. Herečka ale pravdepodobne doplatila na klimatizáciu v lietadle, ktorá sa podpísala na jej zdraví. Blondínke spôsobila problémy s dutinami, ktoré si vyžadovali aj návštevu miestneho lekára.

Dovolenka slovenskej herečky ako
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram V.S.)

Medicína však filmovú a seriálovú hviezdu poriadne prekvapila. Tú vyfasovala rovno do citlivých partií. „Bez toho, aby som stihla tomu tureckému doktorovi čokoľvek povedať, pichol mi do zadku nejakú látku na uvoľnenie dýchacích ciest, svalov a myslím, že aj močáku, takže som dnes za dvesto eur krásne sfetovaná a v podstate šťastná, pretože mi je všetko jedno, aj to, že som sem včera letela rovno z Varov, ihličky vymenila za zimnú čiapku a šál na dutiny, s rúškou a j*bákom na čele. Hej, a dal mi antibiotiká. Sú v tureckom znení, bez titulkov. Dovolenka môže začať," posťažovala sa Vlastina s humorom jej vlastným na sociálnej sieti.

Dovolenka slovenskej herečky ako
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram V.K.S.)

Vlastine však vyšli v ústrety na hotelovej recepcii, kde jej leták k predpísaným liekom nakoniec preložili. Herečku okamžite podporili aj jej fanúšikovia, ktorí jej zaželali skoré uzdravenie. Snáď sa sympatickej blondínke čoskoro uľaví a stihne si užiť príjemné dni oddychu.

Viac o téme: Vlastina Kounická Svátková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu