Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Namiesto bezstarostnej dovolenky nemocnica: Slovenská moderátorka skončila na infúziách!

Erika Bugárová skončila na infúziách na spoločnej dovolenke s Matejom Zrebným. Zobraziť galériu (6)
Erika Bugárová skončila na infúziách na spoločnej dovolenke s Matejom Zrebným. (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA/TURECKO - Leto je čas dovoleniek a tú svoju má za sebou aj známy pár. Moderátorka Erika Bugárová (24) a youtuber Matej Zrebný (26) si odbehli oddýchnuť do Turecka. Namiesto vytúženého relaxu sa však nezaobišli bez komplikácií. Krásna blondínka totiž skončila v nemocnici!

Leto doslova láka ľudí k moru načerpať nové sily. Výnimkou nie je ani celebritný pár Erika Bugárová a Matej Zrebný, ktorí sa spoločne vybrali do obľúbenej destinácie mnohých Slovákov. Turecko sa rozhodli užiť si naplno, avšak moderátorkin pobyt v nemocnici im trochu nabúral plány.

Dovolenkové problémy celebritného páru: Ona skončila v nemocnici, jeho podviedla cestovka!
Erika nám totiž prezradila, že problémová pre ňu býva takmer každá dovolenka. „Ja v podstate každú dovolenku riešim takú nepríjemnú vec, že som alergická na slnko,“ priznala krásna blondínka. Práve kvôli tomu sa aj na tej poslednej dostala do rúk lekárov. „Skončila som v nemocnici na infúziách, aby zastavili tú reakciu,“ povedala nám Erika.

Napriek tomu, že sympatická modelka vie o svojej alergii, nedá jej to a rada trávi čas na slnku, aby predsa len chytila nejaký ten bronz. To sa jej však, ako sama povedala, nevypláca: „Som možno aj taká tvrdohlavá, že sa snažím byť na tom slnku, čo najviac a potom to nikdy nedopadne dobre. Čiže v podstate si zato môžem sama, ale je to určite taká negatívna záležitosť.“

Erika Bugárová a Matej Zrebný si užili spoločnú dovolenku v Turecku.
Zobraziť galériu (6)
Erika Bugárová a Matej Zrebný si užili spoločnú dovolenku v Turecku.  (Zdroj: Instagram E.B.)

Nielen Erika, ale aj jej priateľ Matej sa už stretol s negatívnou skúsenosťou na dovolenke. O tom, ale aj o ich názore na rýchlu jazdu či šoférske schopnosti toho druhého, sa dozviete viac v našom videorozhovore vyššie.

Viac o téme: Matej ZrebnýErika Bugárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu