Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slovenská herečka na premiére ako hollywoodska hviezda, kráska z Mileniek vyvetrala svojho známeho muža!

Vlastina Svátková vyzerala na premiére ako herečka z Hollywoodu, jej kolegyňa Zuzana Norisová priviedla známeho muža. Zobraziť galériu (10)
Vlastina Svátková vyzerala na premiére ako herečka z Hollywoodu, jej kolegyňa Zuzana Norisová priviedla známeho muža. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V úvode týždňa sa v jednom z bratislavských nákupných centier konala premiéra nového slovenského filmu Môj príbeh. Hlavné úlohy si v ňom zahrali herečky Vlastina Svátková (37) a Zuzana Norisová (40). A zatiaľ čo jedna dorazila na predstavenie novinky nahodená ako hollywoodska hviezda, druhá žiarila po boku svojho známeho partnera.

Film o psychickom a fyzickom týraní v manželstve uviedli tvorcovia v pondelok večer v známom nákupnom centre na nábreží Dunaja. Premiéru si nenechalo ujsť viacero známych tvárí. Medzi nimi aj exmanželka herca Petra Batthyányho, Dagmar.

No bez pochýb najviac pozornosti počas večera pútali dve hlavné postavy z predstavovaného filmu - Vlastina Svátková a Zuzana Norisová. Prvá zo spomínaných, ako sme už na Topkách informovali, má k príbehu z filmu blízko, pretože si v minulosti týranie prežila na vlastnej koži. 


Slovenská herečka otvorene: V minulosti týraná a... Manžel ju vôbec nechcel!


Vlastina Svátková na premiére filmu Môj príbeh vyzerala doslova ako hollywoodska hviezda.
Zobraziť galériu (10)
Vlastina Svátková na premiére filmu Môj príbeh vyzerala doslova ako hollywoodska hviezda.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Na pondelkovej akcii plavovláska doslova žiarila. Oči prítomných sa upriamovali len na ňu. Na sebe mala totiž krásnu trblietavú róbu a na červenom koberci pôsobila doslova ako hviezda na premiére hollywoodskeho filmu. Vyzerala naozaj skvostne!

Nemenej pozornosti si vyslúžila aj jej kolegyňa Zuzana Norisová. Tá v novinke stvárňuje Vlastininu kamarátku a v príbehu má podstatné miesto. Na predstavenie novinky ryšavka dorazila v spoločnosti svojho životného partnera, známeho slovenského herca Ondreja Kovaľa. Dvojica má spolu dcérku Julinku.

Zuzana Norisová prišla na premiéru filmu, v ktorom hrá, v spoločnosti svojho partnera, herca Ondreja Kovaľa.
Zobraziť galériu (10)
Zuzana Norisová prišla na premiéru filmu, v ktorom hrá, v spoločnosti svojho partnera, herca Ondreja Kovaľa.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Zuzana NorisováVlastina Svátková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu