Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Známa Slovenka v ŠOKU: Vo svojej izbe prichytila zlodeja!

Známa youtuberka prežila poriadny šok! Zobraziť galériu (7)
Známa youtuberka prežila poriadny šok! (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Leto sa hlási o slovo už nejaký ten piatok a ľudia húfne chodia na dovolenky. Výnimkou nie je ani známa a obľúbená slovenská youtuberka Lucia Hrušková (23) známa ako Lucypug. Na svojom konte má státisíce followerov ako na Instagrame, tak aj na Youtube. S priateľom Danielom nedávno odleteli do exotiky a tam ich čakal nepríjemný zážitok.

Lucka je známa najmä mladšej generácii Slovákov a Čechov. Pravidelne sa im prihovára zo svojho vlogu a vďaka nej môžu mnohí aspoň na diaľku spoznať rozličné miesta. Naposledy sa vybrala so svojím priateľom Danielom Štrauchom, známym pod menom Gogo, do Dominikánskej republiky.

Napriek tomu, že krajina jej učarovala a aktuálne je v jej rebríčku obľúbenosti na prvom mieste, má za sebou aj nepríjemný zážitok. „Nás takmer vykradli a prišli sme do izby, keď tam bol zlodej. Takže to bolo v podstate šťastie v nešťastí. Bol to pre mňa asi najväčší stres, ktorý som kedy zažila, ale aj napriek tomu tam každému odporúčam ísť, pretože je to nádherná krajina," prezradila Lucia pre topky.sk.

ŠOK Známa Slovenka prežila krušné chvíle: Zlodej v izbe!
Keďže brunetka aj jej priateľ sa radia medzi najúspešnejších slovenských youtuberov a influencerov, mali so sebou aj potrebnú techniku na tvorbu videí. Práve o tú sa mladé dievča obávalo najviac. „V podstate najbližších desať minút som prežívala asi najväčší stres, pretože som sa obávala o svoju techniku a všetku tú výbavu, ktorú sme mali v tej izbe, ale inak to dopadlo super. Nič nezobral, pretože sme ho práve vyrušili. Ale inak, nie je to príjemná spomienka, ale aj to k tomu patrí," povedala nám.

Nie každý má to šťastie, že po „nájazde" zlodeja mu ostane všetok majetok a cennosti. Väčšina ľudí príde až po funuse, no Lucia s Danielom ho vyrušili pri akcii. To sa nestáva často a nás preto zaujímalo, ako sa v danú chvíľu cítila. „No v šoku. Ja si v podstate prvé sekundy ani nepamätám. Snažili sme sa tam dostať, lenže na dverách bola retiazka. Takže on sa aj takto poistil na to, aby stihol utiecť," vysvetlila jeho premyslený plán. Napokon však nič nevzal a na celú situáciu bude párik už len spomínať pri rozprávaní historiek z ciest.

Lucypug s Gogom mali šťastie v nešťastí.
Zobraziť galériu (7)
Lucypug s Gogom mali šťastie v nešťastí.  (Zdroj: Instagram Lucypug/Gogo)

Viac o téme: Lucia Lucypug Hrušková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu