Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prasklo tajomstvo Diany Mórovej: Pletky so známym slovenským hercom!

Diana Mórová Zobraziť galériu (5)
Diana Mórová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Fúúúha, tak toto sa im podarilo tajiť naozaj poriadne dlho! Posledným verejne známym partnerom Diany Mórovej (49) bol zabávač Juraj Mokrý (41), s ktorým má herečka 13-ročného synčeka Quida. Odvtedy, čo dvojici krachol vzťah, sa však už oficiálne po jej boku žiadny muž neobjavil. Najnovšie ale prasklo tajomstvo z jej života, o ktorom nikto nevedel!

Dianu si ako hosťa pozvali do šou 2 na 1 jej moderátori Adela Vinczeová a Dano Dangl. Pri tejto príležitosti vyspovedali aj blízkych priateľov herečky, ktorí na ňu čo-to nabonzovali. Zrejme o najväčšie prekvapenie sa postaral Jakub Prachař, keď prišlo na tému muži.

„Hovorila mi takú príhodu, že kedysi chodila s takým slovenským hercom a on mal Oltcita. No a to ju hneď uhranulo. Tá ma zabije, ty vole,“ vyhlásil v dokrútke. Jeho posledné slová v záchvate smiechu zopakovala aj Mórová, no už jej nezostávalo nič iné, len vyjsť s pravdou von.

Jakub Prachař prezradil, že Diana kedysi chodila so známym slovenským hercom.
Zobraziť galériu (5)
Jakub Prachař prezradil, že Diana kedysi chodila so známym slovenským hercom.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

„Ja som vtedy ešte nevedela, že má Oltcit. Mne učarilo, ako vyzeral. Vyzeral dobre, bol to známy herec, mal pred tridsiatkou. Povedal mi, poď von, ja ťa odveziem,“ zaspomínala si Diana s tým, že dotyčného vyhnala k autu skôr, keďže bol populárny a chcela sa vyhnúť prípadným rečiam.

Diana Mórová ako hosť v šou 2 na 1.
Zobraziť galériu (5)
Diana Mórová ako hosť v šou 2 na 1.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Odišla sa za ním približne o päť minút neskôr. „Zbadala som Oltcita a skoro som odpadla. To bolo, že wau. A on mal ešte tie kreslá obalené v igelite,“ prezradila so smiechom herečka. Napokon však prišlo aj k odhaleniu identity muža, ktorý ju v minulosti očaril. „Nechcem prezrádzať meno ale… pozdravujem ťa, Maroš Kramár,“ zahlásila.

Diana mala blízko k hercovi Marošovi Kramárovi.
Zobraziť galériu (5)
Diana mala blízko k hercovi Marošovi Kramárovi.  (Zdroj: FB/Hnevám sa)

K jej priznaniu už snáď dodať len toľko, že keďže bol podľa jej slov Maroš pred tridsiatkou, ide o historku z poriadne dávnej minulosti. Herec totiž koncom apríla oslávi šesťdesiate narodeniny, a tak je zrejmé, že odvtedy uplynulo 30 rokov a samotná Diana nemala viac ako sladkých dvadsať. Išlo o románik, ktorý sa odohral predtým, ako herec spoznal svoju budúcu manželku, Natašu si bral až ako 39-ročný. 

Viac o téme: Diana Mórová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu