Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šokujúca správa z česko-slovenského šoubiznisu: ROZCHOD na výročie svadby?!

Agáta Prachařová cez víkend oznámila rozchod so svojím manželom. Potom však svoje slová zobrala späť. Zobraziť galériu (5)
Agáta Prachařová cez víkend oznámila rozchod so svojím manželom. Potom však svoje slová zobrala späť.

PRAHA - Rodina Jakuba Prachařa (35) a Agáty Hanychovej (33) aktuálne zrejme prežíva turbulentné obdobie. V uplynulých dňoch známa Češka zverejnila niekoľko príspevkov na sociálnych sieťach, ktorými naznačovala, že u nich doma nie je všetko v úplnom poriadku. A napokon priamo prehovorila o rozchode. Svoje slová však o niekoľko minút stiahla.

Jakub Prachař a Agáta Hanychová sa vzali 20. apríla 2013 v Mariánskych Lázňach. V sobotu tak oslávili 6. výročie svadby. Romantika pri sviečkach sa však s najväčšou pravdepodobnosťou u nich doma nekonala. Svedčia o tom príspevky, ktoré v uplynulých dňoch známa Češka na sociálnych sieťach zverejňovala. 

Už v priebehu minulého týždňa popismi k fotkám naznačovla, že niečo nie je v poriadku. „Keď sa všetko rúca, viem, že nie som na svete sama. Neviem, čo by som bez týchto dvoch robila,“ napísala k fotke svojich detí moderátorka. Napokon však v sobotu zverejnila svadobnú fotku, pod ktorú už všetko napísala úplne jasne. 

„Rozísť sa na výročie vie málokto,“ napísala k záberu z veľkého dňa Prachařová. Po niekoľkých minútach však záber z jej profilu zmizol. Teraz Agáta tvrdí, že išlo len o srandu. „Bol to naozaj len vtip a ak niečo vtip nie je, tak to, že sa naša rodina rozrástla. Náš 5. člen, pes, mal ísť do útulku. Je to fenka a je najlepšia,“ napísala k fotke psa. 

Či išlo skutočne len o vtip, vedia zrejme len známi manželia. Treba však povedať, že v prípade Prachařovcov sa slovo rozchod neskloňovalo prvýkrát. Po údajných vzájomných neverách bol v roku 2017 vraj u nich doma na pretrase rozvod. Dvojica však napokon krízu ustála. 

Agáta Prachařová v sobotu prehovorila o rozchode. O niekoľko minút však svoj príspevok zo sociálnej siete stiahla.
Zobraziť galériu (5)
Agáta Prachařová v sobotu prehovorila o rozchode. O niekoľko minút však svoj príspevok zo sociálnej siete stiahla.  (Zdroj: Instagram A.H.)

Viac o téme: Agáta HanychováJakub Prachař
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu