Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Maroš Kramár a jeho Nataša šli po 25 rokoch od seba: Rozvod trval len 20 minút!

Maroš Kramár Zobraziť galériu (6)
Maroš Kramár (Zdroj: Profimedia)

BRATISLAVA - Herec Maroš Kramár (59) a právnička Nataša Nikitinová (51) patrili medzi najstabilnejšie páry slovenského šoubiznisu. Všetkých a najmä rodinu prekvapili, keď sa pred dvadsiatimi rokmi vybrali do exotiky a povedali si áno. Majú spolu tri deti - Tamaru (18), Timura (17) a Marka (10). Napriek tomu, že vyzerali ako spokojný a idylický pár, všetko bolo inak a dvojicu minulý týždeň súd rozviedol!

Je koniec! Maroš Kramár a Nataša Nikitinová už viac nie sú manželia. Dvojicu súd po dvadsiatich rokoch rozviedol. Už pred časom prechádzali dnes už expartneri krízou a šepkalo sa, že je podaná žiadosť o rozvod. Vtedy však krízu nejako zažehnali a vyzeralo to len na krátkodobú búrku. Problémy však zrejme pretrvali a ich manželstvo šlo do krachu. Rozvod potvrdil samotný Kramár pre Nový Čas Víkend.

Maroš Kramár a Nataša Nikitinová sú už rozvedení.
Zobraziť galériu (6)
Maroš Kramár a Nataša Nikitinová sú už rozvedení.

„Život ide, niečo sa podarí, niečo nie, sme šťastní, že máme tri úžasné, inteligentné, zdravé deti. S manželkou sme sa po dlhých dohováračkách dohodli a dostal som k šesťdesiatke slobodu," vyjadril sa herec, ktorý už budúci týždeň oslávi jubileum.

Hoci boli manželmi dvadsať rokov, randili už päť rokov predtým, a tak majú za sebou spoločné štvrťstoročie. Kto by očakával hádky a hystériu, ostane sklamaný. „Sme celá rodina absolútne v pohode a dohodli sme sa, že si budeme navzájom pomáhať," prezradil Kramár na margo rozvodu.

Rozvodové konanie bolo doslova expresné a exmanželia sa na súde zdržali ani nie pol hodinu. „Myslím, že to išlo veľmi inteligentne, keďže sme sa dohodli, celý súd prešiel počas dvadsiatich minút bez problémov," povedal Maroš, ktorý je za celých dvadsať rokov manželstva Nataši vďačný. Aj za to, že prebrala výchovu detí, keďže Maroš bol pracovne dosť vyťažený.

Maroš Kramár dostal k nadchádzajúcej 60-ke darček - slobodu.
Zobraziť galériu (6)
Maroš Kramár dostal k nadchádzajúcej 60-ke darček - slobodu.  (Zdroj: FB/Hnevám sa)

Viac o téme: Maroš KramárNataša Nikitinová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu