Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mamička Kollárovho syna Balúchová: Nový chlap?!

Barbora Balúchová Zobraziť galériu (4)
Barbora Balúchová (Zdroj: Instagram B.B.)

BRATISLAVA - Speváčka Barbora Balúchová (31) sa ešte stále môže pýšiť titulom posledná kollárovská mamička. Napriek tomu, že je mladá a pekná, po jej boku sa neobjavuje žiaden chlap okrem jej milovaného synčeka Alexka, ktorého tváričku sa snaží pred virtuálnym svetom chrániť. Keďže je stále na materskej, dala priestor svojim fanúšikom na otázky, kde sa vyjadrila aj na tému partnera.

Barbora Balúchová je matkou dvojročného Alexka, ktorého má s multiotecekom Borisom Kollárom. Odkedy sa prevalilo, že čaká jeho dieťa a porodila, po jej boku nebol stály partner. Všetku svoju pozornosť venovala jedinému chlapovi - svojmu synčekovi.

Včera večer mala speváčka voľnú chvíľu a tú sa rozhodla venovať svojim fanúšikom a odpovedať na ich otázky. Ako aj očakávala, padla otázka, či má priateľa. Blondínka to nepriznala priamo, ale potmehúdsky vo svojej odpovedi zahmlievala. „Čo myslíte? Takáto hezká tvárička - je sama alebo nie? Vraj sa to dá vyčítať z očí," hovorí Barbora a nezabudne pri tom ani na sladký úsmev a žmurknutie.

Balúchová priznala priateľa?!

Síce neodpovedala na rovinu, „z jej očí" sa dá čítať minimálne to, že je spokojná. A je pravdepodobné, že za tento stav môže aj nejaký muž po jej boku. Ak by bola slobodná, zrejme by na rovinu napísala, že je sama. Dohady o partnerovi podporuje aj fakt, že už sa po druhý raz vyjadrila, že chce pre Alexka súrodenca a podľa posledného videa na túto tému by to dokonca chcela stihnúť do konca aktuálnej „materskej”. Či už Balúchová s niekým randí alebo nie, vyzerá spokojne, šťastne a vyrovnane.

Barbora Balúchová by chcela ďalšie dieťa

Viac o téme: Barbora Balúchová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu