Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Český herec skončil s rozbitou držkou: Slovák mu vrazil rovno počas predstavenia!

Český herec skončil s rozbitou držkou! Zobraziť galériu (4)
Český herec skončil s rozbitou držkou! (Zdroj: Instagram J.K.)

PRAHA - Aaaau, tak to muselo poriadne bolieť! Profesia herca nie je med lízať. Umelci musia často precvičovať scény do najmenšieho detailu, aby sa vyhli zraneniam, no zároveň je nutné, aby celý obraz vyzeral čo najvierohodnejšie. Občas to však skrátka nevydá a nejaké to "bobo" sa chtiac-nechtiac pritrafí.

Svoje o tom vie aj český muzikálový herec Ján Kopečný (29), ktorý po predstavení Muž so železnou maskou odišiel domov s rozbitými ústami. Do pery mu vrazil jeho kolega, Slovák Marián Vojtko a hoci by to mohlo vyzerať všelijako, nešlo o žiadnu zámernú potýčku. Svojou novou ozdobou sa mladý herec pochválil na sociálnej sieti.

Herec Jan Kopečný skončil po predstavení s rozbitými ústami.
Zobraziť galériu (4)
Herec Jan Kopečný skončil po predstavení s rozbitými ústami.  (Zdroj: Instagram J.K.)

Český herec skončil s
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram J.K.)

Hoci na profil zavesil niekoľko fotografií „vylepšenej“ tváre, zo zranenia si zjavne príliš ťažkú hlavu nerobí. „Občas sa to proste nepodarí. Ale tak zasa už chápete, prečo botox. Teraz je prírodný,“ ozrejmil na jednej zo snímok, kde si zapózoval aj s páchateľom Mariánom. Zároveň však priznal, že nechať si vo švungu preraziť ústa nebolo práve príjemné. „Bolí to, kur*a,“ napísal na rovinu fešák, ktorý bude teraz musieť niekoľko dní chodiť s takouto prerobenou fasádou.

Viac o téme: Jan Kopečný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu