Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Herec Topoľský (58) sa tajne oženil: Vzal si o 27 rokov mladšiu kolegyňu z divadla!

Pavol Topoľský s manželkou Zobraziť galériu (7)
Pavol Topoľský s manželkou (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Tajnostkár ako sa patrí! Najprv dokázal celé roky tajiť rozvod s bývalou manželkou Marikou (38), teraz sa mu podarilo ututlať svadbu. Herec Pavol Topoľský (58) už od roku 2016 randil s výrazne mladšou partnerkou (31) z divadla. Svoju lásku mali posunúť do ďalšieho levelu a seriálový Cinege vliezol druhýkrát do chomúta.

Všetkých poriadne prekvapil, keď v roku 2016 prišiel do spoločnosti s mladou a sympatickou ženou, pričom nešlo o jeho manželku. Po jeho boku sa objavila tanečnica Vierka Bieliková, ktorá účinkovala v divadelných predstaveniach. Vtedy sa vyjadril aj na margo rozvodu. „To je už zabudnuté. Nebudem sa vracať k záležitostiam starým 2 – 3 roky," povedal pre topky.sk.

V septembri 2016 potvrdil novú oficiálnu partnerku Vierku.
Zobraziť galériu (7)
V septembri 2016 potvrdil novú oficiálnu partnerku Vierku.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Vtedy tiež potvrdil, že brunetka je jeho oficiálnou partnerkou už nejaké 3 – 4 mesiace. „Je to kolegyňa z divadla, tanečnica. Tancovala aj teraz na predstavení. Ja som bol na tej premiére ako kolega v podstate všetkým a ona tam účinkovala,“ prezradil herec ešte v septembri 2016.

A po čase urobil seriálový Cinege veľký krok a svoju lásku si v tichosti vzal. Prezradilo ho blahoželanie spolku MUFUZA k jeho narodeninám, kde ho označili za mladoženáča. Informáciu, že sa oženil, pre Topky potvrdil aj samotný herec. „A to už dávno,” povedal Topoľský, no viac sa vyjadriť odmietol: „Chcem si svoje súkromie chrániť.” Manželom Topoľským srdečne blahoželáme.

58 rokov oslavuje herec a mladoženáč Paľo Topoľský - takto MUFUZA prezradila, že sa oženil.
Zobraziť galériu (7)
58 rokov oslavuje herec a mladoženáč Paľo Topoľský - takto MUFUZA prezradila, že sa oženil.  (Zdroj: Facebook MUFUZA)

Viac o téme: Pavol TopoľskýViera Bieliková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu