Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mladý slovenský herec o niekoľko kíl ľahší: Veď je z neho kosť a koža!

Noël Czuczor Zobraziť galériu (10)
Noël Czuczor

BRATISLAVA - Mladý a sympatický herec, ktorého diváci môžu poznať zo seriálu Milenky či Búrlivé víno, sa stráca pred očami. Noël Czuczor (29) sa v utorok ukázal na premiére filmu Alita: Bojový anjel. Napriek peknej tvári do očí bil ešte jeden detail. Brunet je totiž celkom vychudnutý!

V utorok 12. februára sa v jednom z bratislavských kín konala slávnostná premiéra fantasy sci-fi filmu Alita: Bojový anjel. Medzi známymi tvárami, ktoré si prišli filmový zážitok vychutnať, bol aj herec Noël Czuczor. Už pri jeho príchode udrel do očí jeden detail.

Noël ani pred pochudnutím nemal kilá nazvyš
Zobraziť galériu (10)
Noël ani pred pochudnutím nemal kilá nazvyš

Oproti tomu, ako Noël kedysi vyzeral, teraz pôsobil dojmom kosť a koža, a to aj napriek tomu, že mal na sebe dosť vrstiev oblečenia. Hoci brunet netrpel nadváhou, zhodil 13 kilogramov, čo je dosť vidieť.

Úbytok váhy je však dôsledkom hereckej roly. Režisér Peter Bebjak si ho totiž vybral ako hlavnú postavu do filmu Správa, ktorý je skutočným príbehom Alfréda Wetzlera a Rudolfa Vrbu, dvoch mladých Židov, ktorí v roku 1944 utiekli z Osvienčimu. Aby vyzeral vo úlohe židovského chlapca vierohodne, musel poriadne schudnúť.

Noël nakrúca film o úteku z Osvienčimu.
Zobraziť galériu (10)
Noël nakrúca film o úteku z Osvienčimu.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Noël Czuczor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu