Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Obrovská facka pre Jakubca: Cibulkovú nazval zrúdou... Prišla drsná odplata!

Martin Jakubec si svoje urážky poriadne zlízne! Zobraziť galériu (4)
Martin Jakubec si svoje urážky poriadne zlízne! (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Čo si navaril, to si aj zje! Pred pár dňami sa Martin Jakubec (35) nechutne pustil do Dominiky Cibulkovej (29). Zrejme ho naštartovalo, že tesne predtým tenistku kvôli kožuchom skritizoval Robo Papp (37), pričom v médiách sa tento konflikt vo veľkom rozoberal. Polievočku si teda zrejme chcel prihriať aj tento "spevák", no jeho snaha sa minula účinkom. A nielen to. Za svoje slová teraz bude niesť následky!

Vymenovať ľudí, ktorých Jakubec v snahe o pozornosť dourážal, sa snáď ani nedá. Medzi poslednými sa vyskytli osobnosti ako Adela Vinczeová či Jan Kraus, ako poslednú si na pranier zobral Dominiku Cibulkovú. A poriadne prestrelil. „Dnes si rozoberieme túto hlúpu ženu. Volá sa Dominika Cibulková – Cibula,“ napísal pred niekoľkými dňami na úvod svojho príspevku na sociálnej sieti.

„Môžem otvorene povedať, že je jedna zrúda, ohava, netvor, tyran, úbohá, tupá primitívna, akože reprezentantka Slovenska,“ obul sa pre do tenistky, pričom spomínané slová sú len úvodom extréme hanlivého statusu, v ktorom sa nachádzalo ešte oveľa viac urážok.

Martin Jakubec dourážal tenistku Dominiku Cibulkovú. Teraz musí znášať následky.
Zobraziť galériu (4)
Martin Jakubec dourážal tenistku Dominiku Cibulkovú. Teraz musí znášať následky.  (Zdroj: SITA/Ľudovít Vaniher)

Teraz však za svoje slová musí zaplatiť. Ľudia totiž zrejme príspevok nahlásili ako nevhodný a Jakubec dostal na Facebooku ban, teda zákaz činnosti. ,,Dali ma dole z Facebooku. Na 30 dní mám stopku za status na Cibulkovú. Môj profil normálne vidno, ale nemôžem tam nič pridávať ani písať správy. Rozmýšľam, že zažalujem Zuckerberga, že mi zakazuje komunikovať so svetom. Ale ja som sa nezľakol a pritvrdím. Ale naďalej robím live videá na Instagrame,” vyjadril sa pre pluska.sk, no za svoje konanie žiadnu vinu necíti.

Zrúda, netvor či hlúpa žena. Aj týmito urážkami Jakubec počastoval Dominiku Cibulkovú.
Zobraziť galériu (4)
Zrúda, netvor či hlúpa žena. Aj týmito urážkami Jakubec počastoval Dominiku Cibulkovú.  (Zdroj: Instagram D.C.)

,,Veľká časť ľudí ma podporila v názore, ktorý som vyjadril a za hromadnú diskusiu ma blokli. Nič ma za pravdu nezastaví. Ľudí, okolnosti, šoubiznis, politikov, hudbu, krajinu, módu budem naďalej súdiť. Keď mňa majú tendenciu hejtovať, stane sa zo mňa najväčší komentátor v dejinách Slovenska. Pripravte sa na to,” dodal na záver. Je teda viac než isté, že s dehonestovaním známych osobností ešte ani zďaleka neskončil.

Viac o téme: Dominika CibulkováMartin Jakubec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu