Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Cibulková najprv žiarila a potom... PLAČ!

Dominika Cibulková Zobraziť galériu (22)
Dominika Cibulková (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Tenistka Dominka Navara Cibulková (30) včera na krste svojej knihy oznámila aj koniec aktívnej športovej kariéry. Podnik v centre Bratislavy bol tak plný emócií. A tie doľahli aj na samotnú hlavnú aktérku. Domi najprv žiarila, no nakoniec sa neubránila slzám.

Dominika Cibulková je našou najúspešnejšou tenistkou, a tak hoci má len 30 rokov, má už aj vlastnú knihu. Veď bolo o čom písať – o víťazstvách, ale aj prehrách, tvrdej drine a ťažkých skúškach pre psychiku. 

Na včerajšom krste sa ukázalo, že načasovanie knihy nebolo úplne náhodné. Dominika sa totiž rozhodla ukončiť svoju kariéru. „Chceme sa usadiť a tešíme sa na rodinný život,” povedala Cibulková pre športky.sk. 

Cibulková najprv žiarila a
Zobraziť galériu (22)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Akcia bola teda nabitá emóciami spôsobenými týmto nečakaným vyhlásením. Samotnú športovkyňu však viac dojali úryvky z jej knihy Tenis je môj život. Tie prečítali známe mená slovenského šoubiznisu, ako napríklad Zuzana Mauréry či Adela Vinczeová. Práve moderátorka prečítala slová o svadbe Dominiky a jej manžela Michala. 

A to Cibulkovú nenechalo chladnou. Hoci predtým bola rozžiarená a so svojím príhovorom problém nemala, úryvky a spomienky na ňu doľahli tak, že sa rozplakala. Sama potom povedala, že ju to veľmi dojalo a rozcítilo. 

Cibulková najprv žiarila a
Zobraziť galériu (22)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Ako je to s plánovaním rodiny u Navarovcov, sa dozviete v článku na stránke športky.sk»

Viac o téme: Dominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu