Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Kontroverzné VIDEO! Jakubec verejne vyzýva ľudí: Odmietnite testovanie!

Martin Jakubec opäť nahral kontroverzné video. Zobraziť galériu (7)
Martin Jakubec opäť nahral kontroverzné video. (Zdroj: Facebook M.J.)

BRATISLAVA - Spevák Martin Jakubec (36) je známy tým, že sa vyjadruje vždy a ku všetkému. Výnimkou nie je ani aktuálna pandémia. Uplynuli len 2 mesiace odvtedy, čo vytočil známu slovenskú lekárku svojimi vyjadreniami ohľadom škodlivosti PCR testov... A podobné video nahral opäť. Tentokrát vyzýva ľudí, aby celoplošné testovanie jednoducho odmietli!

V auguste Martin Jakubec zverejnil video, v ktorom kritizoval PCR testy. „Stop testovaniu špachtľou do nosa. Pravda o narušení membrány, ktorá môže človeka nakaziť COVIDOM19 účelne! Tento model má zvyšovať počet nakazených pre štatistiku a strach ľudí. Hazard s ľudským zdravím v priamom prenose,“ napísal k zdieľanému videu. 

Vtedy jeho slová vytočili uznávanú slovenskú lekárku, MUDr. Janu Bendovú. K záberom plným nezmyslov zverejnila na Instagrame vyjadrenie. „Nasrdená som. To tu už vážne môže šíriť bludy každý, komu sa zachce?“ napísala. „POZOR na šíriteľov takýchto konšpirácií, ktorí sa týmto konaním len snažia zvýšiť svoju sledovanosť, ale nenesú žiadnu zodpovednosť za následky svojho konania. Obávam sa, že na to doplatíme,“ dodala doktorka.


Martin Jakubec svojím táraním vytočil známu lekárku: Nasrdená som... Šíri obrovské bludy!


Jakubec sa však napriek tomu ku koronavírusu naďalej neodborne vyjadruje... A najnovšie dokonca verejne vyzýva ľudí, aby odignorovali celoplošné testovanie. Na svojom profile na sociálnej sieti Facebook vo štvrtok v popoludňajších hodinách vysielal naživo a niekoľkokrát zdôraznil, aby ľudia používali sedliacky rozum a testovania sa cez víkend nezúčastnili. 

Martin Jakubec v živom videu na Facebooku vyzýval svoju početnú základňu facebookovych priateľov, aby odignorovali celoplošné testovanie.
Zobraziť galériu (7)
Martin Jakubec v živom videu na Facebooku vyzýval svoju početnú základňu facebookovych priateľov, aby odignorovali celoplošné testovanie.  (Zdroj: Facebook M.J.)

Dokonca vyzval priateľov, aby túto informáciu šírili ďalej. „Chcem povedať jednu vec, že majte, prosím vás, zdravý sedliacky rozum, buďte rozvážni, buďte silní, buďte statoční a hlavne vy*erte sa absolútne na víkendové testovanie. Ja vás o to naozaj, ako tu sedím, prosím, aby ste nešli na testovanie, aby ste radšej doma pozerali DVD-čka, filmy, bavili sa, tešili sa, ale rozhodne nechoďte na testovanie,“ hovorí Jakubec v živom videu, ktoré po odvysielaní nechal uložené na svojom profile.

Jeho argumentom je, že ide o hru a absolvovaním testovania ľudia podporia rozhodnutia premiéra Igora Matoviča a ministra obrany Jaroslava Naďa. „Predseda Európskej rady vyhlásil, že Slovensko má byť vzorom, aby v tomto module pokračovali ostatné krajiny Európskej únie a zvyšku sveta. Čiže ja vám, milí priatelia, hovorím, toto má byť pokus, ktorý mal byť vykonaný za istú cenu, ktorú zjednal Matovič,“ vyhlásil Jakubec. Vo videu, ktoré má takmer 20 minút, spomína tiež obmedzovanie ľudskej slobody a špekuluje o tom, že ďalším krokom môže byť povinná vakcinácia a čipovanie. 

Nižšie vám ponúkame celé toto video, ktoré Jakubec naživo vysielal pre svoju početnú základňu facebookovych priateľov. Názor naň si urobte sami. Upozornenie: Záznam obsahuje vulgarizmy!

Martin Jakubec - verejne vyzýva ľudí, aby odmietli testovanie (Zdroj: Facebook M.J.)

Viac o téme: Martin Jakubec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu