Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vajdová s manželom to už neskrývajú: Prezradili pohlavie bábätka!

Petra Vajdová Zobraziť galériu (4)
Petra Vajdová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Tesne po Vianociach šokovala Petra Vajdová (33) tajnou svadbou s kamionistom Martinom Hrnčiříkom (43) a už vtedy sa šuškalo, že herečka vhupla do manželského života kvôli očakávanému prírastku do rodiny. A aj keď sa herečka v tom čase k tehotenstvu odmietala vyjadriť, dnes už svoje šťastie neskrýva. Porodiť by mala už v máji.

Najlepšie veci nám často prídu do života nečakane. To je aj prípad herečky Petry Vajdovej, ktorá si minulý rok preskákala skutočne všeličím. Po tom, ako skončila svoje pôsobenie v divadle, sa odmlčala a neskôr sa prihlásila na protialkoholické liečenie. A práve tam jej život nabral úplne nový spád.

Vajdová s manželom to
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Petra sa počas odvykačky spoznala s Martinom a dvojica si ihneď padla do oka. Intenzívny vzťah už po pár mesiacoch spečatili svadbou. Už vtedy sa objavili informácie o tom, že mladá herečka by mala pod srdcom nosiť Martinovo dieťa. Dvojica sa však k tejto téme nevyjadrovala. Až donedávna.

Tehotenstvo sa nedá tajiť večne a herečka sa preto rozhodla vyjsť s pravdou von. O vytúženom bábätku sa tiež rozhodol prehovoriť aj jej manžel. Pre denník Nový čas prezradil, že herečka by mala ich prvé dieťatko priviesť na svet koncom mája. Martin, ktorý po liečení našiel uplatnenie ako vodič kamiónu, sa netají tým, že po deťoch túžil už dlhšie. A dôvod na radosť je o to väčšia, že prvý potomok by podľa neho mal byť chlapec.

Viac o téme: DieťaPetra Vajdová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu