Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Záhadný prsteň na ruke Lucie Bílej: Tajná SVADBA s o 17 rokov mladším partnerom?!

Lucie Bílá s priateľom sa pochválili obrúčkami. Zobraziť galériu (6)
Lucie Bílá s priateľom sa pochválili obrúčkami. (Zdroj: Instagram R.F.)

PRAHA - Sú z nich už manželia? Takáto otázka sa naskytla po tom, ako sa česká speváčka Lucie Bílá (52) spolu so svojím partnerom Radkom Filipim (35) ukázala na spoločenskej akcii jednej z estetických kliník. Očiam fotografov totiž neušli nápadné prstene na rukách oboch hrdličiek.

Česká diva je poriadna tajnostkárka. O prsteni, ktorý už viac než dva roky zdobí jej ruku, najprv tvrdila, že je to len bežný šperk. Vo februári tohto roku však prostredníctvom sociálnej siete otvorene priznala, že skutočne ide o zásnubný prsteň. Dostala ho od svojho o 17 rokov mladšieho partnera Radka Filipiho, s ktorým im to klape už niekoľko rokov.

Záhadný prsteň na ruke
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram L.B.)

Pred nejakým časom však Lucke pribudol k prstienku ďalší a vykladanou obrúčkou na prstenníku sa hrdí aj Radek. Speváčka, ktorá skúsila šťastie v manželstve už dvakrát, sa zatiaľ k svadbe s road manažérom nevyjadrovala. Je však možné, že rovnako ako zásnuby, aj tú mohla dvojica zorganizovať v tichosti.

Záhadný prsteň na ruke
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: profimedia.cz)

S českou slávicou sa nám spojiť nepodarilo, a tak nateraz nie je známe, či už zamilovaný párik spečatil svoju lásku aj pred zákonom. Dôležité však je, že obaja na spoločných záberoch žiaria šťastím. Snáď sa oceňovaná diva nakoniec podelí s radostnou novinkou.

Viac o téme: Lucie BíláRadek Filipi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu