Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Krásna moderátorka a známy Slovák priznali vzťah: Poznáme detaily!

Krásna moderátorka a známy Slovák priznali vzťah! Zobraziť galériu (5)
Krásna moderátorka a známy Slovák priznali vzťah! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Len včera sme čitateľov Topiek informovali o tom, že v slovenskom šoubiznise vznikol ďalší nový pár. Zaiskrilo to medzi moderátorkou Fashion TV Erikou Bugárovou a Matejom Zrebným, ktorý je verejnosti známy najmä vďaka svojim videám na Youtube. Dvojica sa najnovšie rozhodla, že nebude zapierať a prehovorila o svojom vzťahu.

Zaľúbenci sa zoznámili na Fashion sparkling charity night. Tú organizuje práve šéfka spomínanej Fashion TV – Gabika Drobová. Matej na exkluzívny galavečer pozval speváčku Ronie, ktorá je Erikina kamarátka a dvojicu zoznámila. Odvtedy boli v kontakte a napokon medzi nimi preskočila iskra.

Eriku s Matejom zoznámila speváčka Ronie, ktorú si Zrebný priviedol na galavečer ako partnerku.
Zobraziť galériu (5)
Eriku s Matejom zoznámila speváčka Ronie, ktorú si Zrebný priviedol na galavečer ako partnerku.

Erika Bugárová počas Fashion sparkling charity night ešte ani netušila, že spoznala svojho budúceho partnera.
Zobraziť galériu (5)
Erika Bugárová počas Fashion sparkling charity night ešte ani netušila, že spoznala svojho budúceho partnera.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Ako sme už spomínali, keď sme o ich vzťahu informovali, ich kamarátsky vzťah sa prehĺbil do niečoho vážnejšieho približne pred mesiacom. „Náš vzťah je v začiatkoch. Sme spolu len mesiac. Tešíme sa jeden z druhého a uvidíme, čo nám budúcnosť prinesie,“ znelo ich diplomatické vyjadrenie, keď sme sa zaujímali, ako to medzi nimi vyzerá.

To, že ich zoznámenie naberie v priebehu niekoľkých týždňov na obrátkach, neočakávali, dokonca ani nehľadali žiadny vzťah. Osud to však zariadili p svojom a dnes je z nich pár. „Prišlo to veľmi nečakane. Ale veď neočakávané veci sú vždy tie najlepšie,“ dodali zaľúbenci na záver.

Viac o téme: Matej ZrebnýErika Bugárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu