Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kollárova údajná milenka je zadaná: TOTO je moderátorkin partner... Plánuje s ním rodinu!

Moderátorka Dominika Ngo Ducová má jasné rodinné plány. Zobraziť galériu (8)
Moderátorka Dominika Ngo Ducová má jasné rodinné plány. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Dominika Ngo Ducová (22) bola v minulosti spájaná s milovníkom žien Borisom Kollárom a mnohí sa domnievali, že ich vzťah nie je úplne nevinný. Tmavovláska však pred časom dohady úspešne vyvrátila. Po jej boku je mladý fešák a zdá sa, že Dominika je zamilovaná až po uši.

Exotická kráska sa najskôr zviditeľnila vďaka svojmu priateľstvu so slovenským multioteckom, neskôr si uchmatla post moderátorky Fashion TV. Pokúsila sa tiež zabojovať o korunku Miss Slovensko, no úspech našla práve v spomínanej televízii, a dnes je z nej už ostrieľaná moderátorka a modelka. A ako vidieť, veľmi sa jej darí aj v súkromí - na sociálnej sieti sa totiž pochválila svojim priateľom Mirom.

Kollárova údajná milenka je
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram M.J.)

Aj keď je táto dvojica spolu už pár rokov, vyzerajú ako čerstvo zamilovaní a stále im to klape. Krásna moderátorka síce pred pár dňani oslávila iba dvadsaťdva rokov no zdá sa, že čo sa týka jej vzťahu s priateľom, má v tom jasno. Správy o tehotenstve jej dobrej priateľky a kolegyne Jasminy Alagič ju totiž nenechali chladnou a mladučká brunetka sa nechala počuť, že aj ona by si už trúfla na potomka.

Ku svojej gratulácii pripísala veľavravný odkaz. „P.S:. Presvedč svojho /môjho frajera a môžeme spolu kočíkovať, hmm" Odkaz bol síce mierený Jasmine, no venovala ho práve svojmu priateľovi Mirovi.

Kollárova údajná milenka je
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram J.A.)

Žeby nás čoskoro čakala ďalšia radostná správa?

Viac o téme: Dominika Ngo Ducová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu