Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slovenská moderátorka vytočila moslimov počas ramadánu: Dostala po papuli!

Dominika Ngo Ducová prežila v Maroku nepríjemné chvíle. Zobraziť galériu (5)
Dominika Ngo Ducová prežila v Maroku nepríjemné chvíle. (Zdroj: Jan Zemiar)

MAROKO - Práve v týchto dňoch v moslimských krajinách prežívajú obdobie ramadánu. Náboženský sviatok, ktorý trvá približne mesiac a počas ktorého sa moslimskí veriaci očisťujú, berú skutočne prísne a ich zvyky netreba podceňovať. Na vlastnej koži sa o tom presvedčila aj exotická moderátorka Dominika Ngo Ducová (22).

Poriadne zostra sa začala dovolenka pre moderátorku módnej televízie, ktorá sa ešte v sobotu bujaro zabávala na svadbe svojej kolegyne Jasminy a rapera Rytmusa. Krátko na to však spoločne s kamarátkou odleteli za oddychom do Maroka. Kráska už vďaka svojej práci precestovala nejednu krajinu a spoznala mnohé kultúry. Maroko ju však, zdá sa, prekvapilo.

Slovenská moderátorka vytočila moslimov
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram D.D.)

Nepríjemná skúsenosť sa cestovateľkám naskytla po tom, ako sa spoločne vyparádili a vybrali sa do centra Marakešu. Asi ale pozabudli na to, že v krajine platia pre ženy prísne pravidlá, a to najmä počas ramadánu. A i keď niektoré z moslimských krajín sa v rámci cestovného ruchu snažia turistom predsa len trocha prispôsobiť, nie vždy to musí tak byť. A tak sa kamarátky dostali do poriadne nepríjemnej situácie.

Slovenská moderátorka vytočila moslimov
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram D.D.)

„Nie je to sranda, treba rešpektovať krajinu, v ktorej sa nachádzate, a my sme to, bohužiaľ, neodhadli," sype si popol na hlavu obvykle vždy dobre naladená a bezstarostná moderátorka a opisuje nepríjemný zážitok, ktorý obom dievčatám už navždy zostane zapísaný v pamäti. „Dostala som po papuli," posťažovala sa moderátorka prostredníctvom krátkeho videa na sociálnej sieti. „Vybrali sme sa do starého mesta v šatách. Je to, samozrejme, absolútne naša chyba. Ale mali sme tú smolu, že sme natrafili na pána, ktorému sa tento náš outfit nepáčil. Jemne mi tak strelil," prezradila Dominika. 

Slovenská moderátorka vytočila moslimov
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram D.D., )

I keď pre mnohé iné národnosti je fyzický útok na ženu na verejnosti neakceptovateľný, brunetka v tomto prípade mohla dopadnúť aj horšie. Zákony v moslimských krajinách sú naozaj prísne a za niektoré u nás bežné situácie či správanie si môžete poriadne zavariť, či dokonca vás môžu zadržať.  

Ducová sa po incidente vrátila do hotela a šaty vymenila za poriadne zahaľujúce kúsky, bez ktorých už na ulicu vyjsť neplánuje. „Pre všetky ženy, ktoré sa chystáte sem, naozaj rešpektujte pravidlá obliekania a dávajte si pozor. Je to nádherné, ale zároveň aj trošku nebezpečné," vystríha ostatné turistky Dominika.

Viac o téme: Dominika Ducová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu