Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

A je to tu! Najkrajší vianočný darček pre Jasminu a Rytmusa: Budeme mať dieťa!

Rytmus a Jasmina Alagič. Zobraziť galériu (4)
Rytmus a Jasmina Alagič. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Najsledovanejší pár Slovenska má ten najväčší dôvod na radosť! Jasmina Alagič (29) a Patrik Rytmus Vrbovský (41) sa pochválili na Štedrý deň tou najradostnejšou správou. Zamilovaná a zasnúbená dvojica sa už čoskoro dočká svojho prvého potomka.

Len v apríli oficiálne zverejnili svoj vzťah a svoju lásku prezentovali vo veľkom štýle. Pred niekoľkými týždňami Rytmus pokľakol v Bosne pred svoju milovanú a ona povedala áno. No a najnovšie rovno počas Štedrého dňa oznámili svetu najradostnejšiu novinku.

Obaja sa na svojom Instagrame pochválili fotkou Jasminy s detskými papučkami a tým dali na známosť, že z nich budú rodičia. „Myslím, že dnes je ten správny čas na to, aby som sa s Vami podelila o jeden z najkrajších darov, aké človek môže dostať. Tieto Vianoce trávime s Paťkom dvaja, ale už tie nasledujúce nás bude o jedného viac. Tešíme sa z tohto daru, sme vďační za všetku radosť, ktorú nám dáva aj keď je ešte len v brušku. Chceli sme sa s Vami o to tento zázrak podeliť. Pozdravujeme všetkých, ktorí momentálne zažívajú podobný zázrak ako my a posielame veľa, veľa, veľa lásky. Jasmina&Paťo&malá fazuľka," napísala moderátorka. Budúcim rodičom srdečne gratulujeme.

Jasmina Alagič bude mama.
Zobraziť galériu (4)
Jasmina Alagič bude mama.  (Zdroj: Instagram P.V./J.A.)

Radostnou novinou sa pochválil aj Rytmus.
Zobraziť galériu (4)
Radostnou novinou sa pochválil aj Rytmus.  (Zdroj: Instagram P.V.)

Viac o téme: Patrik Rytmus VrbovskýJasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu