Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nečakaný koniec na obrazovkách Markízy: Dlhoročná tvár má už nový džob… TOTO bude teraz robiť!

Robo Jakab má nový flek. Zobraziť galériu (6)
Robo Jakab má nový flek. (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Dlhodobo bol tvárou televízie zo Záhorskej Bystrice. To sa však zmenilo, keď ho v zábavno-vedomostnej súťaži Dobre vedieť! vystriedal na kapitánskej stoličke Vlado Kobielsky (43). Dlho však na sucho neostal a Robo Jakab (42) sa v roku 2019 objaví hneď v troch nových projektoch konkurenčnej televízie JOJ!

Diváci žlto-modrej televízie ostali zrejme sklamaní, keď sa dozvedeli, že Robo Jakab končí na kapitánskej stoličke v programe Dobre vedieť! Na jeho miesto zasadol trojnásobný otec Vlado Kobielsky. Ešte stále čerstvý ženáč Jakab však už hlavu v smútku rozhodne nemá a v roku 2019 bude naozaj pracovne vyťažený.

V Dobre vedieť! ho nahradil Vlado Kobielsky.
Zobraziť galériu (6)
V Dobre vedieť! ho nahradil Vlado Kobielsky.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Sympatický brunet by sa mal objaviť hneď v niekoľkých projektoch televízie JOJ, pričom jeden z nich bude zábavná šou s jednoducho myšlienkou, kde sa dvaja bijú a tretí víťazí. „Herec Robo Jakab je súčasťou pripravovanej šou S pravdou von. Diváci ho však budú môcť vidieť aj v ďalšej pripravovanej novinke televízie JOJ, kde stvárni jednu z hlavných postáv. Z tejto spolupráce sa veľmi tešíme,“ prezradila nám PR manažérka TV JOJ Lenka Filipová.

Aj samotný Robo sa na projekty s JOJ-kou teší, a najmä na novú šou, kde sa v úvodných častiach objaví po boku dlhoročných kolegov a kamarátov Lukáša Latináka, Mariána Miezgu a Juraja Kemku. „Tento projekt pre mňa znamená veľmi veľa a teším sa z neho, lebo tam budeme spolu s chlapcami. Radosť mám najmä preto, lebo sa konečne stretneme častejšie, aj keď je to na nakrúcaní,“ hovorí so smiechom herec.

V JOJ-ke sa objaví v novom projekte S pravdou von.
Zobraziť galériu (6)
V JOJ-ke sa objaví v novom projekte S pravdou von.  (Zdroj: TV JOJ)

V novinke sa predstavia vždy tri príbehy či teórie, pričom len jedna bude pravdivá. Známe osobnosti sa budú snažiť odhaliť toho, kto naozaj hovorí pravdu. „Atmosféra na prvom natáčaní bola, samozrejme, výborná a užívali sme si to. Teším sa aj z toho, že to moderuje môj ďalší kamarát Šoko. Úprimne nám držím palce,“ tvrdí natešený Jakab.

Okrem S pravdou von budú môcť diváci vidieť Roba nielen ako zabávača, ale opäť aj v hereckej polohe v pripravovanom seriáli. Ten má zatiaľ pracovný názov Pohrebáci a rodák z Nitry si v ňom vyskúša úlohu kňaza. V inom seriáli bude zasa hrať po boku psíka, no názov ani príbeh seriálu zatiaľ nie sú známe.

Vyskúša si aj rolu farára.
Zobraziť galériu (6)
Vyskúša si aj rolu farára.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Robo Jakab
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu