Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kobielsky vyšiel s pravdou von: Prvé dieťa neplánovali, druhé bolo náhoda a tretie už muselo byť!

Herec Vlado Kobielsky Zobraziť galériu (7)
Herec Vlado Kobielsky (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Hercovi Vladovi Kobielskemu (43) ide karta! Objavuje sa v obľúbenom rodinnom markizáckom seriáli Oteckovia, a to už vyše roka. Okrem toho ho televízia zo Záhorskej Bystrice obsadila aj do zábavnej šou Dobre vedieť, kam sa dostal vďaka kastingu a navyše sa v roku 2018 stal trojnásobným otcom. O svojich ratolestiach prezradil aj to, že pri prvých dvoch plán nemal, no pri treťom to už bol zámer...

Sympatický tmavovlasý rodák z Vranova nad Topľou patrí medzi obľúbené markizácke hviezdy. Darí sa mu nielen v seriáli Oteckovia, ale aj v zábavnej relácii Dobre vedieť, kde zasadol na kapitánsku stoličku. Napriek pracovnému vyťaženiu sa snaží plne venovať aj svojej rodine a pomáhať manželke s najmenším Krištofom.

Pravda o Kobielskeho deťoch: Prvé dve neplánované, tretie už bol zámer!
Vlada Kobielskeho sme stretli na odovzdávaní cien Krištáľové krídlo, kam prišiel bez manželky. Tam sme ho vyspovedali z toho, ako to u nich vyzerá, keď sa ich rodinka rozrástla. Ako sám priznal, starostlivosť o 3 deti zvládajú dvaja.

S manželkou Alenou sa len pred pár mesiacmi stali trojnásobnými rodičmi a nás zaujímalo, ako túto správu prijali starší Kristián a Klára. „Rozpačito. Rozpačito, ale našťastie ich nadšenie pomaličky narastá. Takže som rád, že sa z toho začínajú tešiť, obľúbili si náš prírastok a je to fajn,“ priznal predstaviteľ seriálového Mareka.

Nejednému pozornému oku neunikol detail, že ratolesti Vlada Kobielskeho majú rovnaké iniciály K.K. Vyberali manželia takto mená zámerne? „Tak to prvé nebolo zámer, druhé bolo náhoda a to tretie už zámer musel byť, aby to tak vyšlo dokopy,“ prezradil so smiechom Kobielsky.

Manželka Hanka porodila Vladovi Kobielskemu v októbri synčeka Krištofa.
Zobraziť galériu (7)
Manželka Hanka porodila Vladovi Kobielskemu v októbri synčeka Krištofa.  (Zdroj: Instagram V.K.)

Viac o téme: Vlado Kobielsky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu