Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sexi jojkárka Skoncová ako ju nepoznáte! TOTO že je ona?!

Soňa Skoncová Zobraziť galériu (8)
Soňa Skoncová (Zdroj: Instagram S.S.)

BRATISLAVA - Patrí rozhodne medzi najkrajšie tváre televíznej obrazovky. Bodaj by nie, keď sa v roku 2009 stala prvou vicemiss. Už pred súťažou krásy sa Soňa Skoncová (32) venovala modelingu. S tým však sekla a teraz je z nej influencerka a moderátorka TV JOJ, ktorú ľudia spoznávajú na každom kroku. Tak, ako vyzerá na fotke, ktorou sa nedávno pochválila, ju však nepoznáte.

Nie je žiadnym tajomstvom, že Soňa sa roky venovala modelingu. Aj keď aj teraz sem-tam zapózuje na nejakých záberoch či sa prejde po móle a predvedie nádherné modely, ktoré podčiarkujú jej štíhlu postavu, už to nie je to pravé „modelkovanie”. To so sebou totiž nesie neustále odriekanie, cestovanie a lietanie z kastingu na kasting.

Patrí medzi najkrajšie a najsexi Slovenky.
Zobraziť galériu (8)
Patrí medzi najkrajšie a najsexi Slovenky.  (Zdroj: Instagram S.S.)

Toho sa 1. vicemiss Slovensko 2009 vzdala a už si z ponúk, ktorým prepožičia svoju tvár, vyberá. Už pár rokov je dokonca stálicou jojkárskej relácie Top Star a nedávno moderovala aj odovzdávanie cien Social Adwards.

Na svojom instagramovom účte sa teraz pochválila fotkou zo svojich modelingových začiatkov. Vtedy sa totiž nachádzala v Tokiu a keďže jej kroky tam nedávno viedli opäť, tmavovláska si zaspomínala. Na fotografii, o ktorú sa podelila so svojimi fanúšikmi, má sladkých 15 rokov. A hoci bola už vtedy pekná, pravdou ostáva, že na Soňu platí to staré známe - čím staršia, tým krajšia. Ako tínedžerku jojkárku zaiste nepoznáte!

Soňa sa v spomienkach vrátila do roku 2001.
Zobraziť galériu (8)
Soňa sa v spomienkach vrátila do roku 2001.  (Zdroj: Instagram S.S.)

Viac o téme: Soňa Skoncová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu