Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Skoncovej rozlúčka so starým rokom vo veľkom štýle: Prsia von!

Soňa Skoncová na Donovaloch. Zobraziť galériu (4)
Soňa Skoncová na Donovaloch. (Zdroj: Instagram S.S.)

DONOVALY - Drvivá väčšina Slovákov oslavovala koniec roka. Výnimkou nie sú ani známe tváre slovenského šoubiznisu, medzi ktoré sa zaradila aj modelka a moderátorka Soňa Skoncová (32), ktorá si užila privítanie roku 2019 na zasnežených Donovaloch. Fanúšikov potešila záberom svojho sexi dekoltu!

Mladá slovenská moderátorka rozhodne patrí medzi tie najkrajšie, aké na obraze máme. Svedčí o tom aj fakt, že v roku 2009 získala titul 1. vicemiss Slovensko. Aj vďaka tomu, že má postavičku ako lusk, sa môže pochváliť i pikantnejšími zábermi svojho zovňajška.​

Posledné dni roku 2018 sa rozhodla stráviť so svojím partnerom a priateľmi na zasneženom svahu na Donovaloch. Na rozlúčku so starým rokom sa Soňa poctivo pripravila. Nahodila mejkap, vyčesala si vlasy a zvolila skutočne odvážny outfit v trblietavých tónoch.

Záberom z kúpeľne sa pochválila na svojom instagramovom profile, kde sa nezabudla opýtať aj svojich fanúšikov, ako ukončia rok 2018. Nuž, Sonička sa s ním rozlúčila vo veľkom štýle a je len otázkou, či bujarý dekolt krásnej Slovenky ostal po celý večer zahalený, alebo sa stala menšia nehoda a prsia vybehli von.

Soňa Skoncová zvolila odvážny outfit.
Zobraziť galériu (4)
Soňa Skoncová zvolila odvážny outfit.  (Zdroj: Instagram S.S.)

Viac o téme: Soňa Skoncová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu