Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pred kamerami veľká láska a teraz…. Zaľúbenci z Markízy sú od seba!

Zaľúbenci z Markízy sú od seba! Zobraziť galériu (6)
Zaľúbenci z Markízy sú od seba!

BRATISLAVA - Vyzerá to tak, že slová "neprajníkov" už nevyvrátia. Kým ešte pred pár týždňami to na markizáckych obrazovkách vyzeralo na veľkú lásku, dnes už je všetko inak. Reč je o romániku Lívie Chvostíkovej (21) a Michala Gajdošecha (28) z poslednej série Farmy, ktorí po skončení šou potvrdili to, čo si myslela drvivá väčšina divákov i súťažiacich....

Hoci sú už obaja farmári vonku v realite, žiadny vzťah sa nekoná. Ich iskrenie teda naozaj zhaslo tak rýchlo, ako začalo. Takáto situácia sa koniec-koncov dala čakať už po tom, čo Lili vypadla. Žiadnemu pozornému divákovi totiž neuniklo, že na rozdiel od niekdajších párov sa Michal celkom rýchlo otriasol a na svoju farmárku polovičku si takmer nespomenul. Jej vyhlásená morálna opora mu v konečnom dôsledku akoby ani nechýbala.

K tomu, čo sa medzi nimi odohráva, sa pred pár dňami vyjadrila aj samotná Lívia. Hoci sa svoje slová snažila zaobaliť do cukru a podať čo najmilšie, z jej vyhlásenia je zrejmé, že vášne zo statku ochladli. „Aj keď možno pôjdeme každý vlastnou cestou, no nikdy nezabudnem na to silné puto, ktoré sme si vytvorili v prostredí, kde nás nemali radi a museli sme bojovať. Držali sme spolu a podporovali sa, za čo mu ďakujem,“ napísala Chvostíková k spoločnej fotografii s Michalom, ktorá vznikla ešte na Farme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aj keď možno pôjdeme každý svojou cestou,no nikdy nezabudnem na to silne puto, ktoré sme si vytvorili v prostredí, kde nás nemali radi a museli sme bojovať. Držali sme spolu a podporovali sa navzájom za čo mu ďakujem. Je to neskutočne dobrý chalan, ktorý je úspešný a budem ho podporovať vo všetkých smeroch. Drzim mu veľmi palce a dúfam, že aj ja budem mat raz take telíčko ako má on Mala som situácie, kedy som chcela ujsť a ísť domov k mojej rodine, kamošom. Práve on mi pomohol byt silnejsiou a vydržať to tam aj keď tam bol veľký nátlak. Sú tu neskutočne silne spomienky a veľká skúsenosť do života. Vydržať v ťažkých podmienkach.Bolo to pre mna viac náročné psychicky ako fyzicky. Musela som sa prekonávať, pretože tam som nemala možnosť byt aspoň deň sama so sebou a rozmýšľať nad všetkým. Niesom zvyknutá byt neustále pod nátlakom a medzi ľudmi z ktorých som citila negatívnu energiu voči mne. Verila som, že vonku sú úplne iné osoby a verila som správne. Ďakujem za každého jedného, ktorý tam bol aj za takých ktorý má nemali a ani nemajú radi. Zle veci má posúvajú dopredu Tato farma má naučila pracovať na sebe a tak sa aj snažím. Bojovať s mojimi chybami a pracovať na tom aby som bola lepšia osoba. Peace #michalgajdosech #liviachvostikova #farma #strongfriendships

Príspevok, ktorý zdieľa Lili Chvostíková (@livustek),

Netreba snáď ani dodávať, že z toho, čo uviedla, už na prvý pohľad nesála ani náznak romantických citov, aké hrdličky prezentovali v šou. Tam totiž nebola núdza o nežné objatia a dotyky, sladké slová či horúce bozky. A to aj napriek tomu, že tento „silný vzťah“ vznikol takmer okamžite po tom, čo Lili na statok prišla. No a zlatý klinec na záver dodal Michal, ktorého súťažiaci aj diváci od začiatku upodozrievali, že si románik s blondínkou naplánoval kvôli marketingovým účelom.

Na Líviine slová reagoval aj Michal.
Zobraziť galériu (6)
Na Líviine slová reagoval aj Michal.  (Zdroj: Instagram)

„Veľmi krásne a výstižne si to napísala. Neviem, či by som to zvládol lepšie. Poznali sme sa síce len pár dní, ale tá dôverua a opora, ktorú sme jeden v druhom mali, bola skutočná a pravá," napísal s tým, že hoci si ľudia myslia, že vzájomnú náklonnosť iba hrali, on bude Lívii vždy vďačný. Nuž, nech je to už akokoľvek, jediným jasným záverom je fakt, že dvojica spolu v budúcnosti zjavne randiť neplánuje.

Viac o téme: Farma XMichal GajdošechLívia Chvostíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu