Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Na Farme sa túlil k Lívii, no už má inú… Svalovca Michala zbalila Miss Sympatia!

Michal Gajdošech sa na Farme túlil k Lívii. Zobraziť galériu (8)
Michal Gajdošech sa na Farme túlil k Lívii. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA/PRAHA - Michal Gajdošech (28) sa do povedomia slovenskej verejnosti dostal najmä vďaka markizáckej reality šou Farma. Tam zotrval od začiatku do samého konca - vypadol tesne pred bránami finále. Na televíznom statku mu najväčšou oporou bola súperka Lívia Chvostíková (21). Zdalo sa dokonca, že je medzi nimi viac, než len kamarátstvo. Plavovláska je však už minulosťou a svalovec má po návrate domov novú frajerku. Zbalila ho TÁTO žena!

Michal Gajdošech mal na markizáckej Farme veľmi blízko k súperke Lívii Chvostíkovej. Našiel v nej oporu, dvojica sa túlila, vymieňala si horúce bozky... No skrátka, všetko nasvedčovalo tomu, že to medzi nimi prerástlo v niečo viac, než len v kamarátstvo. Po návrate zo šou je však všetko inak. 

Dvojica sa k svojmu vzťahu vyjadrila tak, že nikdy toho druhého ako potenciálneho partnera nevnímali a hoci si ho vážia ako človeka, ktorý ich na Farme podržal, v realite žiadne pokračovanie vzťahu neplánujú. A napumpovaný fešák už má za plavovlasú súperku aj náhradu.

Na sociálnej sieti Instagram sa totiž v poslednom čase chváli zaľúbenými fotkami so záhadnou slečnou. Keď sa ho fanúšikovia pýtali, či sa mu páčia viac štíhlejšie dievčatá, pridal fotku drobnej tmavovlásky. „Áno, prosím. Malinké, štíhle typy, brunetky,“ odpovedal bez váhania Gajdošech.

Na Farme sa túlil
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram M.G.)

V rovnakom zamilovanom duchu odpísal na ďalšiu otázku - čo uprednostňuje na ženách. „Najprv som si myslel, že protiklady sa priťahujú, ale zisťujem, že to tak nie je. Vrana k vrane sadá. A musím povedať, že som veľmi náročný,“ odpovedal a pridal fotku, ako záhadnej slečne dáva pusu. Ako sa ukázalo, jeho novou frajerkou je Miss Sympatia za rok 2014, 23-ročná Banskobystričanka Karin Kmeťová.

Na Farme sa túlil
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram M.G.)

Tá sa napokon spoločnými fotkami s Michalom pochválila aj na svojom Instagrame. „Dnes už presne viem, že všetko sa deje z nejakého dôvodu a všetko je tak, ako má byť. Jednoducho, čo k tebe patrí, nestratíš - čo k tebe nepatrí, neudržíš. Ďakujem, že si mi prišiel do života a zmenil si ho. Môžem byť sama sebou, môžem sa nahlas smiať, vyvádzať a ty vyvádzaš so mnou,“ napísala vyznanie k fotke s Gajdošechom kráska. 

Na Farme sa túlil
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram M.G.)

Viac o téme: Michal Gajdošech
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu