Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Frajer z Farmy ju opustil, utekala na kliniku krásy: Aha, Lívia si nechala napichať pery

Lívia Chvostíková Zobraziť galériu (6)
Lívia Chvostíková (Zdroj: Instagram)

POVAŽSKÁ BYSTRICA - Účastníčka reality šou Farma X Lívia Chvostíková (21) prežila pred kamerami románik s Michalom Gajdošechom. Zaľúbenci sa už nestretávajú, namiesto toho začala mladá promotérka navštevovať kliniku krásy.

Exfarmárka Lívia Chvostíková len prednedávnom navštívila chirurga, aby si dala odstrániť znamienko na tvári. No zdá sa, že vo vylepšovaní sa rozhodla pokračovať. Tentokrát si dala "prifúknuť" pery. Svojím počinom sa nezabudla pochváliť na sociálnej sieti.

"Vylepšenie" sa však nepáčilo 12-ročnej fanúšičke, a tak sa farmárke rozhodla poslať správu. „Vyzeráš úplne namyslene, teraz vyzeráš tak falošne," vyjadrila sa k jej fotografii, na ktorej robí Lívia reklamu klinike, ktorá jej k perám dopomohla. Hviezdička reality šou zareagovala svojsky. Fanúšičku doslova vysmiala. „Keď ti 12-ročné dieťa napíše, že vyzeráš falošne, to je ako?" zareagovala Chvostíková. 

Z takejto kritiky si ťažkú hlavu evidentne nerobí. Treba totiž uznať, že pri úprave zovňajšku nezašla do žiadneho extrému a zmenu by si možno mnohí ani nevšimli, keby sa k nej sama nepriznala. 

Frajer z Farmy ju
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram)

Dvadsaťjedenročná promotérka strávila na Farme len zopár týždňov, potom súťaž opustila po prehratom dueli. Pred kamerami sa stihla zblížiť s Michalom Gajdošechom (28), s ktorým v šou vytvorili nerozlučný pár. Vyzerá to však, že ich láska na farme aj zostala. Napriek tomu, že ostatní farmári sa bez problémov stretávajú, spoločné fotky tejto dvojice by ste na ich sociálnych sieťach hľadali márne. Navyše vo vyjadreniach o náklonnosti obaja zhodne používajú minulý čas. 

Viac o téme: Farma XLívia Chvostíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu