Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Jojkársky Talent takmer bez finále: Obrovské problémy a chyby moderátorky!

Finále takmer nebolo! Zobraziť galériu (15)
Finále takmer nebolo! (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Prvý decembrový večer patril na obrazovkách televízie Joj talentovaných ľuďom. Po náročnej ceste sa do finále prebojovalo deväť čísiel, ktoré sa v priamom prenose pobili o víťazstvo. Ten bol však ohrozený a takmer sa hneď po prvom vystúpení zrušil. Okrem toho, ako to už pri priamych prenosoch býva zvykom, aj majster tesár sa občas utne, a nebolo to inak ani v sobotu.

Česko Slovensko má talent už pozná svojho víťaza. Počas sobotného priameho prenosu zabojovalo o titul šampióna a sumu 50 000 eur deväť najlepších. Na zlatej priečke sa nakoniec umiestnila talentovaná jedenásťročná bubeníčka Nikoleta Šurínová, ktorá neskrývala slzy dojatia.

Nikoleta vyhrala šou a odniesla si výhru 50 000 eur.
Zobraziť galériu (15)
Nikoleta vyhrala šou a odniesla si výhru 50 000 eur.  (Zdroj: TV JOJ)

Takmer sme však víťaza nespoznali. Najmä preto, že šou sa pasovala s náročnými technickými problémami, a to už pri druhom vystúpení - tanečnom zoskupení Fiľakovo. Moderátori priveľa rozprávali, na čo sa ozval Jaro Slávik, aby prešli už k vystúpeniu. To však nebolo možné, a ako podotkla Lujza, snažili sa naťahovať čas, hoci nemali veľmi o čom hovoriť.

Dôvodom bol nečakaný technický problém. „Veľký, takže sme nevedeli, či budeme môcť dnes ešte pokračovať!” vysvetlil divákom David Gránský. „Diana, ako sa ty tešíš na Fiľakovo, ak sa ho dnes vôbec dočkáme?” spýtal sa následne porotkyne. Našťastie sa však prekážku podarilo odstrániť. Ako tvrdí zdroj zo zákulisia, malo ísť o problém s dátovým prenosom.

S Dávidom sa snažili naťahovať čas, kvôli technickým problémom.
Zobraziť galériu (15)
S Dávidom sa snažili naťahovať čas, kvôli technickým problémom.  (Zdroj: TV JOJ)

Šou teda natiahnutie času ustála, no Lujza celkom neustála niektoré svoje repliky. Pri prvom súťažiacom totiž poplietla jeho smskové číslo, kam mu ľudia mali posielať hlasy. Prehodila poradie posledných dvoch číslic. Druhý kiks sa jej podaril pri poslednom predstavovaní všetkých finalistov, keď namiesto Kiriku Brothers vyhlásila meno Zdeňka Polacha, pričom kamera celý čas snímala Etiópčanov. Ako sama potom poznamenala, chybička vyplývala z prílišného napätia pred vyhlasovaním výsledkov. Nuž čo, veď aj majster tesár sa občas utne.

Hoci je Lujza ostrieľaná stand-upistka, moderovanie jej dalo zabrať a prišlo aj na kiksy.
Zobraziť galériu (15)
Hoci je Lujza ostrieľaná stand-upistka, moderovanie jej dalo zabrať a prišlo aj na kiksy.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Česko Slovensko má talentLujza Garajová Schrameková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu