Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Na víťazku Talentu sa zosypala obrovská vlna kritiky: Je to malá pi... Musela zasiahnuť televízia!

Talentovú súťaž vyhrala bubeníčka Nikoleta Šurínová. Zobraziť galériu (11)
Talentovú súťaž vyhrala bubeníčka Nikoleta Šurínová. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Mladé, šikovné a talentované dievča vyhralo v sobotu šou Česko Slovensko má talent. To sa však nestretlo s veľmi pozitívnym ohlasom divákov a fanúšikov rapera Bokiho, s ktorým bola v konečnom rozstrele. Do Nikolety sa pustili natoľko, že televízia JOJ bola nútená zasiahnuť a vyjadriť sa k celej situácii na Instagrame.

V priestoroch jojkárskej Koliby sa v sobotu odohralo finále šou Česko Slovensko má talent. Na jeho konci si výhru odniesla jedenásťročná bubeníčka zo Slovenska. Mnohí sa jej víťazstvu potešili a pomyselnú zlatú medailu jej doprajú. Našli sa však aj takí, ktorým scenár tohto konca nevoňal a očakávali skôr výhru Bokiho. Do malej slečny sa tak poriadne pustili.

Medzi fanúšikmi Bokiho a Nikolety sa doslova spustila instavojna.
Zobraziť galériu (11)
Medzi fanúšikmi Bokiho a Nikolety sa doslova spustila instavojna.  (Zdroj: TV JOJ)

Na instagramovom účte televízie JOJ sa zhŕkli fanúšikovia Bokiho, ktorí trvajú na tom, že súťaž mal vyhrať on. A nielen to. Mnohí tvrdia, že výsledky boli zmanipulované, víťaz vopred jasný a Nikoleta jednoducho nemá žiaden talent, pretože len mláti do bubnov.

Niektorí dokonca pritvrdili natoľko, že sa z mladej bubeníčky vysmievali. „Čo si kúpi, bábiku?” znel jeden z komentárov, pričom tie negatívne sa len a len kopili. „Krava, nemala to vyhrať,” či „Čo? Nejaké rozmaznané decko, čo búcha do bubnov a maľuje sa, vyhrá? Tá súťaž už nemá žiadnu úroveň,” komentujú ľudia.

Čo si kúpi, bábiku?
Zobraziť galériu (11)
Čo si kúpi, bábiku?  (Zdroj: TV JOJ)

Mladému talentu dokonca dávali prívlastky, ktoré nie sú lichotivé ani vtedy, keď si ich dospelí povedia medzi sebou. „Bokmajster, on je ten pravý!!! Táto malá zasraná p*ča sa hrá na to, čím nie je,” alebo „Vedel som, že súťaž je v p*či už nejakú dobu, ale toto iba potvrdilo, ako moc v hovnách to je,” znejú vulgárne komentáre.

Našťastie sa medzi komentujúcimi našli aj takí, ktorí sa malej hudobníčky zastali. „Hrozné, ako dokážu byť ľudia neprajní, chce sa mi z vás vracať,” tvrdí jedna žena a ďalšia sa pridáva: „Všetci máte plnú hubu kecov, bežte vy a skúste si to. Sadnite si za bubny a ukážte, polovica nemá ani hudobný sluch a bude tu nadávať na malé dievča, ktoré má talent a vyhralo. Hanba nie za to, kto to vyhral, ale za vás!”

Našli sa jej zástancovia aj neprajníci.
Zobraziť galériu (11)
Našli sa jej zástancovia aj neprajníci.  (Zdroj: TV JOJ)

Búrlivú debatu sledovala aj samotná televízia, ktorá šou vysielala. Nakoniec to kompetentným nedalo a k celej situácii sa JOJ-ka vyjadrila. „Milí fanúšikovia a milí hejteri, to, čo tu niektorí predvádzate, je smutná vizitka nášho národa. Ak si dovolíte označiť 11-ročné dievčatko hrubými vulgarizmami alebo absolútne nemiestnou kritikou... O víťazovi rozhodli diváci, čo s tým má Nikoletka? Prečo by si tú výhru nezaslúžila?” pýta sa televízia. To však nebolo ani zďaleka všetko, čo jojkári napísali. Prečítajte si vyjadrenie televízie: 

Na víťazku Talentu sa
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Česko Slovensko má talentNikoleta Šurínová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu