Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Česi a Slováci rozhodli: TOTO je víťaz Talentu!

Česko Slovensko má talent 2018 má svojho víťaza! Zobraziť galériu (11)
Česko Slovensko má talent 2018 má svojho víťaza! (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Česko Slovensko má talent má svojho víťaza! Napínavé finále prebiehalo na jojkárskej Kolibe a všetci finalisti dali do svojich vystúpení srdce a dušu. Ten najlepší však môže byť len jeden a o najtalentovanejšom šampiónovi rozhodli samotní diváci pri televíznych obrazovkách. Najviac sms hlasov získalo hudobné vystúpenie...

Bratislava žila v sobotu večer talentom. Po trojmesačnej ceste si Slováci a Česi zvolili svojho víťaza. Diváci mali možnosť vidieť deväť finálových vystúpení - spev mladého Christiyana, tanečnú zostavu z Fiľakova, bruchovravca z Čiech, rapera Bokiho, ktorý roztancoval porotu, čarovnú kúzelníčku Kelly, svetelnú šou Tron Girls, nevidiacu opernú speváčku Ruženku, famóznu bubeníčku Nikolu a akrobatické trio Kiriku Brothers.

Odniesť si domov pomyselnú zlatú medailu mohol však len jeden zo súťažiacich. Hoci boli všetci vystupujúci skvelí a do finále šli s plným nasadením, o prvé tri pozície sa s tesným rozdielom bili Boki, Ružena Kováčová a Nikoleta Šurínová. Pomyselnú bronzovú medailu si odniesla nevidiaca speváčka.

Pomyselnú bronzovú medailu si odniesla Ruženka Kováčová.
Zobraziť galériu (11)
Pomyselnú bronzovú medailu si odniesla Ruženka Kováčová.  (Zdroj: TV JOJ)

Po oznámení tretieho miesta moderátori spustili opäť hlasovanie na celé tri minúty. Išlo o takzvané superfinále, kedy mohli svojim favoritom ľudia ešte poslať pár hlasov a posunúť ich k vysnívanej výhre 50 000 eur. Nakoniec si najväčšiu priazeň hlasujúcich získala sympatická bubeníčka, ktorá na otázku od moderátorky, či má pre túto chvíľu slová, odpovedala: „Nie, vôbec žiadne. Len, že veľmi ďakujem."

Víťazkou sa stala mladá bubeníčka.
Zobraziť galériu (11)
Víťazkou sa stala mladá bubeníčka.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Česko Slovensko má talent
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu