Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Takto teraz vyzerá moderátorka Hargašová: Toto je fakt dvojnásobná BABKA?!

Jarmila Hargašová Zobraziť galériu (4)
Jarmila Hargašová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Navždy zostane prvou ženou, ktorá na slovenských televíznych obrazovkách hlásila šport. Odvtedy však ubehol kopec rokov a z Jarmily Lajčákovej Hargašovej je už v súkromí dvojnásobná stará mama.

Jarmila Hargašová sa narodila 23. decembra 1966. Jej kariéra začala v denníku Práca, potom prešla do Slovenského rozhlasu. Neskôr pracovala v komerčných rádiách. 

Galéria: Jarmila Lajčáková Hargašová

Potom sa na Slovensku stala prvou ženou, ktorá hlásila športové spravodajstvo z televíznych obrazoviek. Hargašová patrila k ľuďom, čo skúsili šťastie v novovzniknutej televízii Markíza a práve tam získala pozíciu moderátorky športového spravodajstva. 

Okrem Športových novín moderovala aj talkshow Nočné lampy, v ktorej vyspovedala mnohé zvučné mená. 

Takto teraz vyzerá moderátorka
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Po rokoch Hargašová prešla z Markízy do verejnoprávnej televízie, kde moderovala pesničkové šou Hit storočia a Môj najmilší hit. Bola tam tiež moderátorkou spravodajstva, potom mala reláciu Tandemy a nakoniec opäť zakotvila v športe, teda v relácii Góly body sekundy. 

V roku 2017 z RTVS odišla kvôli pracovným povinnostiam svojho manžela, diplomata Miroslava Lajčáka, s ktorým má dcéru Laru. Staršiu Vanessu má z predchádzajúceho manželstva. 

A práve vďaka Vanesse je z Jarmily už dvojnásobná babička. „Staršia dcéra má dvoch malých synov, teda mojich vnukov. A to je momentálne najväčšia radosť,“ povedala v máji Novému času, pričom o druhom vnukovi sa v tom čase vôbec nevedelo. A pri pohľade na Lajčákovú Hargašovú by veru ani nikto netipoval, že je z nej už stará mama. 


Jarmila Lajčáková Hargašová
Zobraziť galériu (4)
Jarmila Lajčáková Hargašová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Takto teraz vyzerá moderátorka
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Jarmila Lajčáková Hargašová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu