Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Herečka Mauréry (50) drie vo fitku: Pozrite, vyzerá parádne!

Zuzana Mauréry Zobraziť galériu (10)
Zuzana Mauréry (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Nemaká len pred kamerou, ale aj vtedy, keď sa vypnú. Zuzana Mauréry, ktorá tento rok oslávila päťdesiat rokov, sa už od januára pravidelne objavuje na obrazovkách televízie Markíza. V Oteckoch stvárňuje učiteľku Tamaru. Zuzana je kus pôvabnej ženy, a teraz svoju krásu ešte podčiarkla vďaka drine vo fitku!

Zuzana je krásna a talentovaná herečka, ktorá má už čo-to odohraté. Diváci ju momentálne môžu vídať v obľúbenom rodinnom seriáli Oteckovia, kde hrá Tamaru. V súkromí nebojovala ani s príliš vychudnutou, ani obéznou postavou. Mala ženské krivky a mnohí muži mohli oči nechať na jej dekolte.

V Oteckoch stvárňuje učiteľku Tamaru.
Zobraziť galériu (10)
V Oteckoch stvárňuje učiteľku Tamaru.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Herečka si však v poslednom čase dopraje pravidelný pohyb a dáva si do tela v posilňovni. Najnovšie sa pochválila fotkou z fitka, pri ktorej mnohí doslova stratili reč. O tom, že jej to mimoriadne svedčí, hovoria aj komentáre jej hereckých kolegov: „Zuzi! Úžasná postava! Odpadnem!“ chváli ju Michaela Čobejová, „Waaaauuuu, Zuzkaaaa, klobúk dolu,“ rozplýva sa René Štúr. Eva Pavlíková zas vtipkuje: „Zuzu, však už Twiggy si... Márišku... Jak ty to děláš, Karle?“

Takouto fotkou sa Zuzka pochválila na Facebooku.
Zobraziť galériu (10)
Takouto fotkou sa Zuzka pochválila na Facebooku.  (Zdroj: Facebook Z.M.)

Viac o téme: Zuzana MauréryOteckovia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu