Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

PRAVDA o šialenej bratislavskej kreatúre: Neuveríte!

Alex Wortex Zobraziť galériu (8)
Alex Wortex (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Na módnych dňoch spôsobila rozruch, keď prišla viac vyzlečená ako oblečená a spod nohavičiek jej navyše vyliezalo ochlpenie. Ako Alex Wortex (27) už dávnejšie priznala, túži po pozornosti. Pod povrchom je však evidentne úplne iná. Neuveríte, ale toto dievča je nesmelá trémistka.

Pozornosť na nedávnych módnych dňoch si pre seba ukradla Alex Wortex, podľa ktorej módna kreativita evidentne spočíva v nosení nočnej erotickej bielizne na verejnosti. Šokujúce je, že tento pocit ju prepadol vo veľmi skorom veku. 

PRAVDA o šialenej bratislavskej
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

„V 15-tich som bola na výlete v Anglicku a tam ma to tak nejako vyformovalo a prišla som domov v podväzkoch. Takto som chodila normálne po Bratislave. Nebol to ešte takýto hardcore, ale na tú dobu a na ten vek to bolo celkom slušné,” prezradila Matúšovi Krnčokovi v relácii #tbt. Netajila, že kvôli štýlu obliekania mala problém v škole a neraz stála u riaditeľa na koberčeku. „Dokonca ma aj vyhodili,” prezradila. 

Keď však následne vyhlásila, že nie je nijaký extrovert, moderátor tomu nemohol uveriť. „Keď som v nejakom novom prostredí, alebo teraz, keď mám robiť rozhovor, tak je to predsa len... Vlastne Alex Wortex mi za tie posledné dva roky dosť pomohla aj veľmi veľa vecí v sebe prekonať. Už som mala aj diskusie pred ľuďmi a teraz rozhovory... A to som v škole nechcela ani referát prečítať pred ľuďmi,” povedala Krnčokovi, čo mnohým zrejme nebude sedieť s jej túžbou po pozornosti. 

Zdá sa ale, že Alex to má proste akoby trochu vymenené – to, čo je pre iných už príliš, jej nerobí žiadny problém a naopak. „Vyzliecť sa, ukázať bobra, to je v pohode, ale rozhovor, to je už také trošku trématickejšie,” priznala. A ako dodala, v podstate nosí v sebe dve osobnosti. „Alex je o dosť úchylnejšia ako ja. Nepovedala by som, že je to schizofrénia, ale ja žijem v podstate také dva životy. Alex je úplne najväčší úchyl a ja som reálne dva roky nemala sex,” prezradila Alex, ktorá je vraj v súkromí veľká romantička.  

PRAVDA o šialenej bratislavskej
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram alexwortex69)

Od iných ju odlišuje aj ďalšia vec. Kým mnohí umelci, youtuberi a influenceri na takzvaných hejterov nadávajú, Alexandra im vzdáva hold. „Hejteri ma rozšírili kade-tade. Fanúšikovia sú fajn, oni vyjadria tú podporu, ja si ich veľmi cením, bez toho by to tiež nešlo, lebo to ma napĺňa, ale to PR robia tí hejteri,” vyjadrila sa. 

Viac o téme: Alex Wortex
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu